Медведчук зробив заяву про зустріч Зеленського з Путіним

12 травня 2021, 22:31оновлено 12 травня 2021, 23:23
Глава політради партії "Опозиційна платформа - за життя" сказав, чи вплине підозра, пред'явлена йому, на проведення зустрічі лідерів України та РФ.
Зеленський і Путін
Медведчук зробив заяву про зустріч Зеленського з Путіним / УНІАН

Підозра у державній зраді, пред'явлена голові політради партії "Опозиційна платформа - за життя" Віктору Медведчуку, не вплине на можливе проведення зустрічі між президентами Росії й України Володимиром Путіним та Володимиром Зеленським, заявив сам народний депутат у середу, 12 травня.

"Це непорівнянні поняття. Така зустріч можлива, ба більше, я вважаю, що вона повинна відбутися. Але домовляться вони чи ні - я не знаю", - сказав Медведчук у коментарі виданню "Вести" після допиту в Офісі генерального прокурора.

Відзначимо, Медведчук став підозрюваним у справі про державну зраду 11 травня. Сьогодні його викликали до Офісу генпрокурора для проведення слідчих дій. Також нардепу вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Сам Медведчук після допиту розповів журналістам, що поспілкувався зі слідчим, ознайомився зі складеною проти нього підозрою у держзраді, але в межах передбаченої законом процедури йому документ не вручили. Він каже, що отримав лише копію.

Нардеп уточнив, що йому інкримінують дві статті - 111 ("Державна зрада") і 438 ("Порушення законів і звичаїв війни").

Зустріч Зеленського і Путіна - про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти