З'ясувалося, коли українці зможуть голосувати на виборах онлайн

2 жовтня 2021, 21:09
Протягом наступних двох років в Україні можуть запровадити інструменти електронного голосування, які діятимуть під час референдумів та виборів.
Михайло Федоров
Михайло Федоров назвав цифрові пріоритети країни / Фото: svobodnaya.academy

Глава Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров назвав головні цифрові пріоритети України на наступні два роки. Також він розкрив терміни введення онлайн голосування в країні, пише пресслужба Слуги народу.

"Запуск 5G, Інтернет по всій країні, 100% державних послуг онлайн, paperless, частка ІТ у ВВП становить 10% – ось головні пріоритети на 2021-2023 рр., які ставлять перед собою чиновники, депутати та представники офісу президента", - пише пресслужба.

Україна може стати цифровим хабом в Європі і експортером продуктів для цифрового управління.

відео дня

Як зазначив Федоров, протягом наступних двох років в Україні можуть запровадити інструменти електронного голосування, які діятимуть під час референдумів та виборів.

читайте такожУ ряді міст України відкрилися дільниці для голосування на російських виборах

Раніше писав Главред, що COVID-сертифікат, який потрібен для подорожей до країн Євросоюзу, і внутрішній "коронавірусний паспорт", діятимуть один рік з моменту проходження повного курсу вакцинації.

Також раніше повідомлялося, що з 23 серпня в Україні набув чинності закон, який офіційно прирівняв електронні паспорти до паперових. Таким чином на законодавчому рівні закріплено визначення е-паспорта та е-паспорта для виїзду за кордон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти