Данілов відреагував на обшуки на "заправках Медведчука"

11 березня 2021, 20:40оновлено 11 березня 2021, 21:15
Секретар РНБО прокоментував сьогоднішні обшуки на об'єктах мережі АЗС, яка нібито пов'язана з народним депутатом Віктором Медведчуком.
Данилов
Данилов прокоментував обшуки на АЗС / УНІАН

У Раді національної безпеки і оборони відреагували на сьогоднішні обшуки, які відбулися на об'єктах мережі АЗС Glusco - її пов'язують з нардепом Віктором Медведчуком, який нещодавно потрапив під санкції.

Журналісти під час брифінгу запитали секретаря РНБО Олексія Данілова, чи є сьогоднішні обшуки продовженням після введення санкцій РНБО проти Медведчука.

"Коли ми з вами зустрічалися на початку лютого, я вам сказав, що вас чекатиме дуже багато цікавих речей щодо наведення порядку в нашій країні. Якщо хтось щось вкрав, якщо хтось поводиться щодо держави не так, як визначено законодавством, він матиме те, про що ви зараз говорите", - відповів секретар РНБО.

Санкції проти Медведчука:

  • 19 лютого відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України, за результатами якого президенту запропонували ввести нові санкції, в тому числі проти громадян України. РНБО рекомендує ввести санкції проти 19 юридичних осіб та 8 фізичних осіб.з восьми юросіб – п'ятеро є громадянами України.
  • Санкції проти телеканалів NewsOne, ZIK і 112 Україна, управління якими приписують Медведчуку, Володимир Зеленський ввів своїм указом на початку лютого. Зокрема, вони передбачають блокування та анулювання ліцензій. Обмежувальні заходи введені на п'ять років.
  • 11 березня Служба безпеки України проводила масштабні обшуки на об'єктах мережі автозаправних станцій Glusco, яку пов'язують з кумом президента Росії Віктором Медведчуком.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти