Чому Порошенко різко став експертом щодо "г*вна"

3 березня 2021, 08:43оновлено 3 березня 2021, 23:04
Експрезидент намагається перебити негативну для нього повістку після скандалу з Медведчуком.
Петро Порошенко, Марина Порошенко
Петро Порошенко і його дружина Марина / УНІАН

Петро Олексійович подвизався в ролі "експерта" по вакцинах не від хорошого життя, він мабуть не знайшов нічого іншого, ніж відповісти на запис розмови Медведчука і Суркова. Сьогоднішня заява це звичайний інформаційний спін, коли треба перебити токсичну тему.

Обнародувані розмови Медведчука-Суркова підтверджують, що так званий "патріотизм" Порошенка був всього лише грою на публіку. І ніяк не заважав йому вести закулісні переговори, особисто з Путіним і його представниками.

Показово, що предметом цих переговорів були навіть не політичні, а чисто комерційні питання. Війна, війною, а бізнес за розкладом.

відео дня

читайте такожПорошенко називав вакцину "г*вном"

Порошенко домовлявся про постачання електрики в Крим на умовах росіян, впираючись хіба, що за прийнятну для себе і своїх бізнес-партнерів ціну.

Брехнею виявилися і пояснення, що Медведчук був нав'язаний Порошенку зовнішніми силами, чи то росіянами, чи то Меркель. Він сам запропонував йому стати "переговірником". Саме Порошенко забезпечив Медведчуку "зелене" світло в бізнесі і охоронну грамоту. Тепер на Порошенку що називається "шапка горить" і за логікою санкції за співпрацю з Кремлем впору приміряти тепер уже йому самому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти