Освенцим в кожен будинок: еліти використовують COVID-19 для будівництва світового концтабору

31 жовтня 2020, 10:21
У правлячого класу по всій земній кулі виник гострий попит на згортання прав і свобод.
Лікарі, коронавірус
Під час битви глобальних еліт населення країн заженуть по домівках - щоб не плуталися під ногами / Reuters

У Росії зафіксували 18 тисяч хворих за минулу добу. У влади однією головою заспокоюють, що ніяких локдаунів не допустять, іншими головами приймають рішення, що вводять обмеження, причому завзятість і лютість заходів терору і примусу поки виглядають істотно вище, ніж навіть навесні-влітку.

При цьому в Китаї немає обмежень, немає локдаунів, 25 осіб на півторамільярдну країну зареєстровано як носії вірусу (не хворі - а саме носії, що дали позитивний тест), 24 людини одужали і виписані з лікарень.

Той же Китай на початку року демонстрував жахливі показники і динаміку, а лютість китайських локдаунів не в приклад суворіше будь-яких європейських або російських. В інших країнах ПСА картина в цілому схожа - буквально точкові зараження і фактичне припинення навіть ознак не те що епідемії, а локальних спалахів.

відео дня

Світовий концтабір

Судячи з усього, зв'язок тут прямий. Як тільки влада країн ПСА перестала кошмарити своє населення і економіку, як тільки вона ввела в дію стандартні протоколи реагування на інфекційні спалахи, припинила тотальний терор - все налагодилося. Не сказати, що миттєво, але в цілому ситуація вже набула абсолютно природного вигляду, ходу і течії. Як і в минулі роки під час звичайних сезонних захворювань.

читайте такожCOVID-19 набагато страшніше, ніж думають прихильники теорій змовЄвропа, США, Росія, Латинська Америка категорично не бажають повернення до природного і звичного ходу подій - їм вкрай необхідний терор проти населення, нехай навіть і ціною падіння економік. Що лише зміцнює в думці, що коронавірус - просто привід. Підвернувся він або проектно створений - неважливо. Не було б його, знайшлася б інша причина, по якій населення стали б заганяти в Бухенвальд. Комп'ютерний вірус, новий спалах міжнародного тероризму - та яка різниця. Політичний ринок - це такий же ринок, як і ринок товарів і послуг. Є попит - з'явиться і пропозиція.

У національних керуючих еліт виник гострий попит на згортання (хоч би і тимчасове) прав і свобод в силу крайньої необхідності проведення якихось рішень і заходів.

Населення повинно бути вимкнено в цей період з числа потенційних загроз і факторів невизначеності. Тому і Освенцим в кожен будинок. І беконечний інформаційний терор, деморалізуючий і лякаючий.

Вибори в США - рубіж

Вони визначать апаратні можливості та ресурси, які отримає майбутній переможець у цій війні. У разі перемоги Байдена карантинні заходи по всьому світу будуть посилені, перехід до проектів Тихоокеанського і Трансатлантичного партнерств буде реанімований, причому чотири роки, втрачених за часів президентства Трампа, потрібно буде надолужувати в прискореному форматі, а значить — невдоволення і протести мільйонів людей по всьому світу потрібно буде гасити терором і прямим фашизмом. Що це таке - ми бачимо вже сьогодні. Той же Собянін, створюючи з Москви Освенцим і Дахау, здасться неймовірним гуманістом в порівнянні з тим, що будуть творити глобалісти в процесі прискореного переходу до нового чудового світу.

У разі перемоги Трампа можна очікувати ослаблення терору як в самих США, так і по всьому світу — але не від надлишку гуманізму у Трампа і промислової олігархії, що стоїть за ним, а тому, що в ході другого терміну йому потрібно буде створювати базові передумови для переходу в своїй версії. Вони не вимагають переходу прямо тут і зараз, а тому надмірне відволікання ресурсів на терор проти населення виглядає в цьому випадку зайвим. Перехід до нового укладу і Нового світу у версії промислової олігархії буде більш плавним, а тому до нього можна адаптуватися і без технологій масового терору. Або у всякому разі вони будуть більш щадними - але знову-таки, не потрібно ілюзій - гуманність тут абсолютно ні до чого. Просто немає сенсу проводити перехід без створення своїх міцних позицій і ослаблення позицій конкурента. Промисловці відстають від глобалістів, а тому їм якраз-таки поспішати не потрібно, їм потрібно навпаки — пригальмовувати процес і зміцнювати свої власні можливості.

І в цьому сенсі перемога Трампа виглядає більш кращою в плані зменшення поточних звірств, які творять з людьми ставленики глобальної фінансової олігархії. Однак ми повинні розуміти, що в обох воюючих між собою проектах наших інтересів немає. Якщо, звичайно, ми не банкіри або власники якої-небудь промислової корпорації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти