Лукашенко не віддасть владу без крові

24 серпня 2020, 16:34
Білорусь переросла свого диктатора, вона не хоче більше "доброго царя".
Лукашенко
Лукашенко так просто владу не віддасть

Той, хто не здатний опертися на свій народ, змушений схопитися за автомат. Той, хто захищений цілою армією, від страху натягує бронежилет.

Мирні люди з плакатами і прапорами, які зайняли все своє місто, і аплодують один одному. Люди з відкритими обличчями кричать: "Іди!"

А проти цих людей диктатор з бронежилетом і автоматом в руках, якому аплодує тільки до зубів озброєний ОМОН на бронетехніці. Люди в касках, які бояться показати своє обличчя, кричать диктатору: "Тримайся!"

відео дня

Що може бути більш трагічнішим, комічнішим і символічнішим в боротьбі за свободу в нашому столітті?

Лукашенко не може бути зі своїм народом, тому що на вулицях Білорусі його народу немає.

"Саша, Тримайся!" кричать тільки ці закуті в лати кати. Відсутність страху у сотень тисяч звело з розуму від страху людину, яка володіє необмеженою владою.

читайте такожБілорусь Лукашенка вже закінчиласяІ всі дії правителя показують не силу влади, а нерозуміння і презирство. Білорусь переросла свого диктатора, Білорусь не хоче "доброго царя". Білорусь не хоче "стабільності", купленої кров'ю, вбивствами, тортурами, брехнею. Завдяки Лукашенку всі вони розуміють, що таке бути худобою, одягнувши чорне і б'ючи співгромадян палицею, і що не бути худобою дуже просто - треба просто вийди на площу під національним прапором.

Я не думаю, що диктатор віддасть владу без крові. Але Лукашенко програв, вже програв, тому що він може захопити владу, проте вже ніколи не зможе захопити народ. Білорусь буде або окупованою, або вільною, але вона вже ніколи не буде лукашенківською.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти