Кремлівський чекіст бреше і регоче в обличчя всьому світу

24 грудня 2020, 06:57
Сучасна Росія - країна олігархів, чекістів і тотальної безкарності.
Шнуров висміяв фанатів Путіна
Путін бреше, будучи впевненим у повній своїй безкарності / Instagram

Прес-служба ФСБ негайно відреагувала на викриття Олексія Навального. Зрозуміло, сама розмова була названа звичайною фальшивкою - якраз у дусі недавніх пояснень Путіна, який доводив на своїй прес-конференції, що "Берлінський пацієнт" всього лише "легалізував" матеріали іноземних спеціальних служб. Здавалося б, справжнісінька сенсація - коли ще російські чекісти ось так самовикривалися на очах усього світу?

І відповідь на це питання проста. Самовикривалися - завжди! Хіба після вбивства Степана Бандери агент КДБ Богдан Сташинський не розповів світу правди про цю спецоперацію, як і про те що "серцевий напад" одного з лідерів українських націоналістів Льва Ребета теж, насправді, був вбивством?! Хіба не вдалося з'ясувати правди про отруєння Олександра Литвиненка – отруйник став депутатом Державної Думи Російської Федерації?! А хіба російське керівництво протягом декількох тижнів не заперечувало участі своїх військ в окупації українського Криму, розповідало побасенки про "ввічливих зелених чоловічків" - щоб вже потім, в телевізійному фільмі про анексію, Володимир Путін не отримав можливість гордо визнати присутність своєї армії?! Хіба отруйники Скрипалів не з'явилися в телевізійному ефірі відомої пропагандистки?! Адже теж було смішно. Теж - сенсація.

Агенти російських спецслужб не бояться провалених операцій і викриттів з однієї простої причини – їм нічого не загрожує.

відео дня

Хіба що підвищення по службі не буде і відправлять на відпочинок в "не той" санаторій - в Крим, а не в Сочі. Але ніякого судового процесу над вбивцями, ніякого вироку, ніякого відплати, ніякого навіть громадського осуду. Відплата, швидше за все, наздожене тих, хто наважиться сумніватися в правильності їх дій.

читайте такожЗахід сказав путінському оточенню: "тисніть бункерного ізгоя"А чому? А тому, що, впевнений, нинішня Росія залишається державою, де першу скрипку грають силовики, олігархи і бандити...

При цьому в такій державі хорошим тоном вважається заперечувати свою причетність - "нас там немає". Немає ніде - ні в Криму, ні в Солсбері, ні в Сибіру. А якщо з документами і фактами в руках доводять – ні вже, ви там є – просто сміються в обличчя і звинувачують тебе у брехні.

Брехун безтрепетно звинувачує у брехні кожного, хто говорить правду.

Це і є тотальна безкарність. Те, заради чого вони чіпляються за владу. Те, заради чого вони все це творять.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти