Як пройшов допремʼєрний показ телевізійного фільму "Хазяїн 2. На своїй землі"

11 жовтня 2024, 15:45
17
Ющенко, Жураківська, Вітвіцька стали першими глядачами фільму "Хазяїн 2. На своїй землі" з Бенюком в головній ролі
Премʼєра телевізійного фільму
Премʼєра телевізійного фільму "Хазяїн 2. На своїй землі" / колаж: Главред, фото: прес-служба 1+1 Україна

13 жовтня о 23:00 на "1+1 Україна" відбудеться премʼєра телевізійного фільму "Хазяїн 2. На своїй землі". Глядачі знову побачать Богдана Бенюка в образі харизматичного і вольового Терентія Пузиря, який стикається з найважчим випробуванням у своєму житті. За сюжетом другої частини головний герой опиняється під окупацією, а росіяни перетворюють його агрофірму на свою військову базу.

Вчора, 10 жовтня, відбувся допремʼєрний показ телевізійного фільму з Богданом Бенюком у головній ролі. Одними з перших побачили премʼєру українська акторка Олеся Жураківська, експрезидент України Віктор Ющенко з дружиною Катериною, ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич з сімʼєю, ведуча "1+1 Марафон" Соломія Вітвіцька.

Віктор Ющенко на допремʼєрному показі фільму
Віктор Ющенко на допремʼєрному показі фільму "Хазяїн 2. На своїй землі" / фото: прес-служба 1+1 Україна

Фільм створено за підтримки USAID. Продюсери наголосили, що контент є однією з форм зброї в інформаційній війні. Керівник напрямку програми USAID Агро Сергій Кубах, який був залучений до роботи над сценарієм, зазначив, фільм привертає увагу до українських аграріїв.

відео дня

"Мільйони гектарів нині заміновані. Більше 15 млн гектарів страждають через щоденні військові дії, ракетні й бомбові удари. Щоденний вихід на поле - це теж ризик. Якраз під час війни, мені здається, світ усвідомив, наскільки Україна важлива в цьому аграрному, землеобробному секторі. Як багато країн потерпають від того, що російсько-українська війна триває, від того, що якраз ми не можемо повноцінно працювати".

Олеся Жураківська на допремʼєрному показі фільму
Олеся Жураківська на допремʼєрному показі фільму "Хазяїн 2. На своїй землі" / фото: прес-служба 1+1 Україна

Виконавець головної ролі Богдан Бенюк зазначив тема складна, але продовження фільму не залишить глядачів байдужими.

"Він віддзеркалюватиме позицію українства. Кожен знайде щось своє, згадає особисті моменти. Мистецький твір саме так і повинен впливати".

Серед гостей допремʼєрного показу були і аграрії. Один з них пережив окупацію. Він зазначив, що продюсерам фільму вдалось передати події перших місяців війни на окупованій території.

"Я дивився і згадував все це. Воно так і було. Росіяни заїхали на БТРах, я їх побачив – і серце наче завмерло. На фермі стояла їх танкова бригада. Ми давали наводку, щоб били по ній. Це було дуже емоційно, і я знову все пережив".

Соломія Вітвіцька на допремʼєрному показі фільму
Соломія Вітвіцька на допремʼєрному показі фільму "Хазяїн 2. На своїй землі" / фото: прес-служба 1+1 Україна

"Хазяїн 2. На своїй землі" – це історія про мужність, силу духу та незламність українців, про боротьбу за свободу і право жити на своїй землі.

Не пропустіть премʼєру "Хазяїна 2. На своїй землі" 13 жовтня о 23:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ як ексклюзивного диджитал-транслятора цього телевізійного фільму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти