StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Роберт Паттінсон не зрозумів, про що фільм Тенет, у якому зіграв головну роль

5 червня 2020, 17:29
Роберт Паттінсон знову спробував звільнитися від амплуа гламурного вампіра в шпионсом бойовику Тенет 2020, але зізнався, що не зрозумів сенсу фільму.
Роберт Паттінсон не зрозумів про що Тенет 2020
Роберт Паттінсон не зрозумів про що Тенет 2020 / Warner Bross

Актор Роберт Паттінсон зізнався, що йому було дуже важко зрозуміти сюжетну лінію фільму Тенет 2020 Крістофера Нолана, хоч він і був напарником головного героя. Також Паттінсон не знав про те, що відбувалося протягом більшої частини зйомок.

Роберт Паннинсон розговорився в інтерв'ю, на яке послався сайт Cinema Express.

"Були місяці, коли я такий: "Невже я ... я, чесно кажучи, поняття не маю, чи розумію я хоча б смутно, що тут взагалі відбувається", - сказав він.

відео дня

Паттінсон додав, що з усіма акторами траплялося подібне - через дуже складного сенсу, який вклав Крістофер Нолан у фільм.

Наприклад, вони обговорювали з Джоном Девідом Вашингтоном одну з останніх сцен, і Паттінсону здалося, що ніхто на майданчику взагалі не зрозумів - що це було.читайте такожТенет 2020: дата виходу, актори і трейлер дивитися онлайн

Фільм описується, як "бойова епопея, яка розвивається світ міжнародного шпигунства", а другий трейлер натякнув на часову інверсію як спосіб виживання в Третьої світової. До речі, для фільму Крістофер Нолан знищив справжній Боїнг - це було дешевше, ніж робити все на комп'ютері.

Говорячи про фільм, Паттінсон додав: "Це неймовірно складний фільм, як і всі фільми Кріса. Я маю на увазі, ви повинні дивитися їх, коли вони повністю закінчені і відредаговані три або чотири рази, щоб зрозуміти, у чому взагалі сенс".

Раніше асоціація кінотеатрів оголосила, що Тенет 2020 вийде 17 липня з імовірністю 90%.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти