StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тенет 2020 вийде 17 липня з 90% ймовірності

5 червня 2020, 14:34
В асоціації власників кінотеатрів оцінили перспективи виходу фільму Тенет на екрани влітку 2020.
Довід вийде в кіно
Тенет 2020 вийде в кіно / Warner Bros

Національна асоціація власників кінотеатрів, яка представляє кінотеатри в США, очікує, що до виходу фільму Тенет 2020 (17 липня) буде відкрито 90% світового театрального ринку, підтвердив представник НАТО в четвер Business Insider.

NATO не відповідає за майданчика за межами Штатів, проте у своїй заяві вона згадала саме глобальний ринок.

Мережа кінотеатрів Cinemark підтвердив, що Warner Bros. впевнена в дату релізу Тенет 2020 Нолана в кінці липня і не збирається переносити фільм. При цьому офіційної інформації про те, коли кінотеатри зможуть відкритися, все ще не надходило.

відео дня

Є шанс, що кінотеатри можуть відкритися для опціонального показу фільмів.

Шон Роббінс, головний аналітик Box Office Pro, сказав Business Insider, що пріоритетом номер один для театрів є безпека, але після цього керівництво також замислюється над тим, як довго вони можуть залишатися відкритими і ще виживати (AMC Theatres, найбільша театральна мережа в світі, сказав у середу, що у них були "істотні сумніви щодо здатності залишатися в бізнесі).

"Театри не можуть вести себе так, як раніше, але вони як і раніше можуть задовольнити попит з необхідними заходами обережності", - стверджує Роббінс.

Крім Тенет 2020, інші великі фільми, які все ще знаходяться в календарі випуску цього літа, включають рімейк Діснея Мулан 24 липня і Warner Bros. Диво-жінка 1984 14 серпня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти