StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Галь Гадот зніметься у флеші з Езрою Міллером

8 жовтня 2020, 17:42
126
Творці фільму Флеш залучають Галь Гадот для того, щоб вона одягла обладунки Диво-жінки в сольному Флеші з кіновсесвіту DC comics.
Чудо-Жінка 1984
Чудо-жінка 1984 / Warner Bros

У флеші Енді Мускетті з'явиться Диво-жінка у виконанні Галь Гадот.

Мускетті працює з Галь Гадот заради виконання "невеликої другорядної ролі" у Флеші, пише The Illuminerdi

За словами журналістів, автори поки на етапі переговорів з акторкою. Їй пропонують "винагороду"

відео дня

"Хоча це ні в якому разі не є підтвердженням того, що Диво-жінка у виконанні Галь Гадот може з'явитися у фільмі Флеш. Ідея її потенційної появи у фільмі безумовно схвилює шанувальників, як це було в попередніх чутках протягом багатьох років", - йдеться в повідомленні.

Журналісти пов'язують це з тим, що події фільму можуть бути пов'язані з Flashpoint, сюжетною лінією коміксів 2011 року, яка допомогла перезавантажити Всесвіт коміксів DC.

У цій сюжетній лінії альтернативні версії Чудо-жінки і Аквамена зображалися як воїни-лідери, які вели свої армії Теміскіри і Атлантиди у війну один з одним.

Вже зараз точно відомо, що у фільмі з'являться Бетмени Майкла Кітона і Бена Аффлека. Також, за чутками, Warner Bros. хоче залучити Вела Кілмера і Джоржа Клуні.

Раніше інсайдери поширювали слух, що Ніколас Кейдж зіграє Супермена в майбутній картині. Якщо історія з Flaspoint правда-то все стає ясно.

Фільм Флеш вийде 4 листопада 2022 роки. Спочатку прем'єра була намічена на 2 червня, але разом з усіма блокбастерами Warner Bross Флеша перенесли через закриті кінотеатри.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти