StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відбілить та знищить мікроби: як ідеально випрати рушники

27 лютого 2024, 19:56оновлено 2 березня, 11:19
Як зберегти рушники блискучими та білими за допомогою дієвого засобу, який можна купити в будь-якому магазині.
Відбілить та знищить мікроби: як ідеально випрати рушники
Як відбілити рушники / колаж: Главред, скріншот: відео Youtube

Іноді поява сірого відтінку під час прання рушників може бути проблемою. Однак, досвідчені господині поділились способом, щоб ваші рушники виглядали пухнастими та білими.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Дівчина розповіла про свої секрети прання: пункти які зроблять речі кращими. Дізнайтесь, як поліпшити прання.

Фахівці із прибирання на сторінці місіс Хінч у Facebook розповіли про найкращий спосіб, як зробити рушники знову білими та м'якими. Вони не рекомендують багаторазово використовувати відбілювач на одязі, оскільки він може бути агресивним для тканини та навіть призвести до пошкодження або зміни кольору. На щастя, існують інші альтернативні засоби використанню відбілювача, щоб зберегти рушники білосніжними.

відео дня

Досвідчені фахівці розповіли, що існує ідеальний засіб для виведення плям Vanish Oxi. Вони вважають, що це найкращий засіб. Із ним старі білі рушники стануть за кольором схожі на білосніжний сніг. Цей порошок дуже гарно очистить брудні рушники. Під час прання рушників варто додати ложку порошку Vanish Oxi в пральну машину на 20-ти градусне прання.

Як відбілити рушники у домашніх умовах

  • Щоб ідеально відіпрати рушники у домашніх умовах потрібно змішати столову ложку перекису та додати пару крапель нашатирного спирту. Розчин необхідно додати до 3 літрів гарячої води, але не окропу. У ццьому розчині рушники варто замочити на 20 хвилин. Після замочування потрібно випрати їх, як завжди.
  • Також дієвий метод із содою та оцтом. Цей розчин добре випере та відбілить рушники, а також знищують мікроби та усувають неприємні запахи. Після такого розчину рушники матимуть м'які волокна. Щоб випрати рушники таким чином, потрібно покласти речі в пралку, виставити температуру 60 градусів і додати оцет з содою. Також можна просто прокип'ятити рушники у цьому розчині із оцту та соди.

Хто така місіс Хінч?

Місіс Хінч (вона ж Софі Хінчкліфф) - гуру прибирання, яка завжди придумує нові способи для організації та зберігання речей. Також на своїх сторінках в Соцмережах вона регулярно ділиться лайфхаками зі своїми підписниками.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти