StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як відмити плінтус до блиску: засіб є на кожній кухні

24 березня 2024, 03:45
929
Відкладіть агресивні хімікати. Вам знадобляться всього лише два простих інгредієнти.
Прибирання
Як відмити плінтус - лайфхак / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Чищення плінтусів - не найприємніше завдання, і багато хто ним нехтує під час прибирання. Однак бруд і пил швидко накопичуються і з часом почистити плінтус стає ще складніше. У цьому разі в хід йде важка артилерія - суперсильні засоби для чищення. Але насправді розв‘язати цю проблему набагато простіше, ніж здається.

Експерт із товарів для дому поділився лайфхаком, як відмити кухонний плінтус і плінтус у ванній. Причому в такий спосіб, щоб це було безпечно і для дітей, і для тварин, пише Mirror.

Отже, відкладіть агресивні хімікати. Вам знадобляться всього лише два простих інгредієнти - тепла вода і засіб для миття посуду. У результаті плінтус матиме вигляд як новий.

відео дня

"Тепла вода, змішана з невеликою кількістю засобу для миття посуду, може очистити плінтус без необхідності використання агресивних хімікатів", - сказав він.

Експерт рекомендує змішати теплу воду з невеликою кількістю засобу для миття посуду в мисці або відрі та протерти плінтус. Далі - бажано пройтися сухою тканиною з мікрофібри, щоб переконатися, що пил і бруд видалено.

Раніше експертка з прибирання розповіла про найбрудніші місця в будинку, які люди пропускають під час прибирання.

Для чого потрібні лайфхаки?

Лайфхак – (англ . life hack) – проста хитрість або корисна порада, яка допомагає вирішити будь-яку проблему. У Oxford Dictionaries Online ще в 2011 році додали слово "лайфхак" і дали йому таке визначення: стратегія або технологія, що застосовується для більш ефективного управління разовими або щоденними справами.

Лайфхаки можна частину зустріти в Інтернеті, вони публікуються як текст, інфографіка, зображення або відеоконтент. Прості поради допомагають економити час, гроші і спрощують вирішення повсякденних побутових і робочих завдань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти