StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Яке м'ясо найкорисніше: несподівана відповідь просто уб'є наповал

14 серпня 2023, 04:05оновлено 18 серпня 2023, 14:55
396108
Найшкідливіше і найкорисніше м'ясо - що важливо знати про користь продуктів.
яловичина
Яке м'ясо тварин найкорисніше / Колаж: Главред, Фото: pixabay, ua.depositphotos.com

Вибір м'яса залежить від смаку і переваг кожної людини. Комусь подобається свинина. А хтось не може уявити свій день без курятини.

Однак існує кілька загальновизнаних визначень про те, яке м'ясо вважається найбільш корисним для людини. Відповівши на питання про те, яке м'ясо тварин найкорисніше, можна не тільки ситно і смачно нагодувати всю сім'ю, а й зберегти здоров'я і довголіття.

Яке м'ясо корисніше всього

Більше на цю тему читайте у матеріалі Главреда: "Чи можна смажити м'ясо на салі: несподівана відповідь просто вразить наповал".

відео дня

Давно визнано, що найбільш корисним м'ясом для людини є кролятина. Пояснення тут просте, адже кролятина більше інших багата на білок, який найбільш швидко засвоюється людським організмом. Дослідження показали, що білок м'яса кролятини засвоюється людським організмом практично до кінця – на 90 відсотків. Також кролятина відрізняється низькою калорійністю і вмістом в своєму складі вітамінів групи В.

Яке м'ясо найчистіше і корисне

Неймовірно, але факт, загальновизнано, що найбільш екологічно чистим м'ясом є конина. Однак цьому є просте і зрозуміле пояснення. Адже коней не напихають антибіотиками та іншими шкідливими препаратами, як інших м'ясних тварин на фермі. Крім того, коні практично завжди живуть в екологічно чистих умовах. Також білок в м'ясі конини практично ідеально збалансований як інгредієнт амінокислотного складу.

Яке найбезпечніше м'ясо

Замислюючись над тим, яким м'ясом краще годувати дітей, зупиніть свій вибір на декількох видах, які відрізняються безпекою і корисними властивостями. Дієтологи назвали відразу кілька видів м'яса, яке практично не містить в своєму складі холестерину:

  • кролятина;
  • індичатина;
  • м'ясо курчат.

Яке м'ясо корисніше для чоловіків

Незважаючи на те, що загальні рекомендації щодо вибору м'яса практично ідентичні, існують рекомендації, в залежності від статі. Лікарі, які спеціалізуються на питаннях, пов'язаних з харчуванням, рекомендують чоловікам віддавати перевагу яловичині. Пояснення просте, адже яловичина відрізняється високим вмістом корисних речовин і низьким вмістом калорій.

Яке м'ясо корисніше для жінок

І все-таки нутриціологи відзначають, що найбільш корисним видом м'яса для жінок є кролятина. Воно відрізняється особливою дієтичністю, а також корисно білками, які благотворно впливають на жіночий організм. Додамо, що кролятина також не провокує появу у жінок зайвої ваги, що особливо важливо для тих, хто стежить за здоров'ям і красою.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти