StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як швидко відмити чайник від накипу: жінка поділилась хитрим лайфхаком

28 серпня 2024, 19:09оновлено 29 серпня, 16:25
7973
Внутрішня поверхня чайника з часом може забруднюватися вапняним нальотом, але лише один фрукт може очистити її за лічені хвилини.
Як швидко відмити чайник від накипу: жінка поділилась хитрим лайфхаком
Як швидко відмити чайник від накипу / колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Ви можете подумати, що чайники не потребують частого чищення. Але водопровідна вода може містити мінеральні відкладення, які з часом можуть прилипати до внутрішньої поверхні чайника, і тоді він потребуватиме очищення. Очищення чайника дуже важливе, оскільки накопичення таких речовин, як вапняний наліт, може призвести до того, що прилад перестане працювати ефективно, пише Mirror.

Вам також може бути цікаво: Як відмити скло духовки від жиру - копійчаний засіб, який є вдома.

Як відмити чайник від вапняного нальоту

відео дня

Є простий спосіб підтримувати чайник чистим. За словами Софі з TikTok, все, що вам потрібно, щоб ваш чайник виблискував, - це один фрукт, який ви можете купити в більшості супермаркетів - лимон.

Жінка продемонструвала свій лайфхак з лимоном. Вона нарізала лимон грубими скибочками і кинула їх у чайник, в який потім долила трохи води.

Далі вона закип'ятила чайник з лимоном всередині, а коли це було зроблено, вона вилила вміст чайника в раковину і показала блискучий результат на камеру.

Цей трюк гарний тим, що він "пахне краще", ніж інший популярний метод очищення, який передбачає змішування білого оцту з водою і кип'ятіння, щоб очистити вапняний наліт та інші забруднення.

Як швидко помити чайник всередині - відео:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Як швидко відмити чайник від накипу: жінка поділилась хитрим лайфхаком
Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти