StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Для чого маленька стрілка палива на панелі приладів: водії вражені знахідкою

17 квітня 2024, 16:47
Водії були здивовані, коли знайшли реальне застосування стрілки на панелі приладів, яка розташована поруч із зображенням бензонасоса.
Для чого маленька стрілка палива на панелі приладів: водії вражені знахідкою
Для чого маленька стрілка палива на панелі приладів / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pexels

Часто навіть досвідчені водії не знають, що означають усі кнопки та символи у автомобілі. Незалежно від того, керуєте ви бензиновим чи дизельним автомобілем, ви зможете помітити невеликий паливний насос на панелі приладів.

Зазвичай насос має маленьку стрілку, яка вказує ліворуч або праворуч, і він сконструйований таким чином, щоб учасники дорожнього руху могли легко визначити, з якого боку їхній паливний бак. За допомогою цього буде легше паркувати свій автомобіль на АЗС, передає видання Mirror.

Такий символ на панелі приладів позбавить водіїв від збентеження, яке може виникнути із випадковим паркуванням автомобіля не на тій стороні.

відео дня

Жінка у TikTok пояснила, що усвідомила це лише після 30 років водіння.

"Подивіться на зображення бензонасоса на приладовій панелі, ви побачите стрілку поруч. Ця стрілка вказує вам, з якого боку вам потрібно піти, щоб заправити. Якщо стрілки немає, шланг на зображенні буде ліворуч або праворуч, і це вкаже вам, з якого боку ваша кришка заливної горловини", - повідомила вона.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти