StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Водії вражені знахідкою прихованої кнопки в автомобілі: для чого вона потрібна

7 лютого 2024, 18:57
У Мережі з'явився корисний лайфхак із автомобільною кнопкою, який приголомшив досвідчених водіїв.
Водії вражені знахідкою прихованої кнопки в автомобілі: для чого вона потрібна
Прихована кнопка в автомобілі / колаж: Главред, фото: pexels, скріншот: відео

Водії були приголомшені, коли дізнались, що означає прихована кнопка в автомобілі та як вона може врятувати життя людині в надзвичайній ситуації.

Краще, щоб прихована кнопка ніколи не знадобилась людям, однак, блогер поділилась секретним перемикачем, який допоможе вам втекти, якщо ви колись опинитесь у пастці свого автомобіля, передає Mirror.

Хоча потрапити в автомобільну пастку можна дуже рідко, але варто знати вихід із подібних ситуацій. Щоб вибратися із автомобіля варто відкрити задні сидіння та пролізли через багажник. Необхідно звернути увагу на "рятувальний перемикач", який потрібно натиснути, оскільки так можна відкрити багажник лише одним відкривання, що дозволить вам легко вибратись із автомобіля.

відео дня
Водії вражені знахідкою прихованої кнопки в автомобілі: для чого вона потрібна
Секретна кнопка в автомобілі / скріншот: відео

Дивіться відео про те, для чого в автомобілі прихована кнопка:

Для чого на лобовому склі маленькі чорні крапки

Маленькі чорні крапки на лобовому склі автомобіля насправді мають важливе призначення. Ці крапки називаються "фритами" або точковими матрицями і зазвичай розташовані на зовнішніх виступах переднього вітрового скла. Зазвичай їх можна побачити поруч із чорною емальованою смугою, що проходить по екрану.

Експерти пояснили, що чорні крапки на склі насправді допомагають рівномірно розподілити температуру, щоб зменшити оптичні спотворення або лінзи.

"Це відбувається, коли смуга фритти нагрівається набагато швидше, ніж скло вітрового скла, створюючи оптичні спотворення, через які прямі лінії виглядають вигнутими або зігнутими всередину до центру", - пояснив експерт.

Крапки допомагають зменшити це явище. Водій фактично може бачити за межі лобового скла, розсіюючи тепло та рівномірно його розподіляючи.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти