StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що покласти в лунку при посадці моркви: 3 найкращі варіанти

1 квітня 2024, 23:49оновлено 3 квітня, 11:16
Якщо додати відповідні натуральні добрива під час садіння моркви, то й урожайність зросте, і смак коренеплодів покращиться.
Морковь
Що покласти в лунку при посадці моркви/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Морква є не дуже вибагливою у догляді рослиною. Проте свої "вимоги" у неї все-таки є. Щоб зібрати найкращий урожай цих коренеплодів, потрібно знати низку основних правил. Зокрема, незайвим буде наперед дізнатися, що покласти в лунку при посадці моркви, щоб рослина найкращим чином росла і розвивалася.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Знайти помилку на зображенні за 5 секунд зможе лише геній: надзвичайна оптична ілюзія

Якщо правильно удобрити моркву під час посадки, то урожай приємно порадує. Але це може допомогти не лише збільшити урожайність, а й захистити рослину від шкідників, покращити смак та якість моркви тощо.

відео дня

1. Компост

Компост містить у собі багато поживних речовин, які необхідні моркві під час росту. Таке натуральне добриво є просто незамінним на грядці, зокрема і для моркви. Ще одна особливість такого добрива – воно додає структуру ґрунту, що допомагає покращити його дренаж і зберігати вологу.

2. Гумус

Це ще одне чудове добриво, основою якого є рослинний матеріал. Велика кількість поживних речовин, яка міститься у гумусі, стане чудовою підтримкою для росту та розвитку моркви.

3. Дріжджі

Вони можуть чудово допомогти для росту моркви. У дріжджах міститься багато поживних речовин, амінокислот і вітамінів, які сприяють здоровому розвиткові коренеплоду.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти