StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лікар нарешті розв'язав суперечку про те, чи приймати душ вранці або ввечері

13 вересня 2023, 16:27
1765
Оптимальний час для прийняття душу залежить від ваших потреб і обставин, але лікар назвав найкращий час для прийняття душу.
Коли приймати душ
Коли приймати душ / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Широко обговорюване питання про те, коли слід приймати душ вранці або ввечері, нарешті розвінчаний фахівцями зі шкіри, оскільки це може сильно вплинути на ваше здоров'я.

Виявляється, рекомендується приймати душ тривалістю не більше 10 хвилин і помірної температури, щоб уникнути подразнення шкіри. Є ряд плюсів і мінусів прийняття душу вранці і ввечері, і це нормально, але загальна думка полягає в тому, що вечірній душ найкраще, говорить терапевт і медичний консультант Prescription Doctor, пише Mirror.

За його словами, питання про найкращий час залежить від особистих уподобань, але він вважає, що "Нічний душ вважається найкращим для підтримки чистоти та гарного нічного сну".

відео дня

Він підкреслив, що вечірній душ - найкращий спосіб розслабитися, допомогти зняти напругу від роботи або спортзалу і "змити денний бруд", щоб краще виспатися вночі, відчуваючи себе чистим.

"Ваше тіло і волосся можуть збирати алергени та подразники, що переносяться повітрям, бруд, особливо в літні місяці, з пилку, хімікатів і поту. Тож, якщо ви лягаєте спати, не прийнявши душ, вони потім перейдуть на ваше ліжко та простирадла і можуть не зникнути та лише сприятимуть брудній постільній білизні та нічній алергії", - пояснив він.

Експерт також додав, що відмова від прийняття душу на ніч може викликати такі проблеми, як роздратування, сухість шкіри і прищі.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти