StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Згущене молоко в домашніх умовах: відома блогерка показала секрет приготування

6 лютого 2024, 20:18
Главред розповість, як варити згущене молоко.
Як зробити згущене молоко
Як зробити згущене молоко / колаж: Главред. фото: скріншот

Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох. Однак іноді його так хочеться, а запасів удома немає. У таких випадках всіма улюблене згущене молоко можна приготувати самостійно. Зробити це досить просто. Ми розповімо, як зробити згущене молоко вдома.

Згущене молоко в домашніх умовах - рецепт

Блогерка-мільйонерка Вікторія Киктенко розповіла, як приготувати згущене молоко вдома та які моменти варто враховувати під час приготування.

Вам знадобиться:

відео дня
  • велика каструля
  • 400 г молока
  • 400 г цукрової пудри
  • 40 г вершкового масла

"Дуже важливо використовувати саме цукрову пудру, а не цукор. Із цукром згущене молоко буде швидко цукруватися", - додає Киктенко.

Як варити згущене молоко з молока та цукру

Коли всі інгредієнти будуть змішані, їх необхідно відправити на плиту і варити. Дуже важливо дотримуватися правильного часу в приготуванні. Після того, як суміш закипить, її необхідно проварити близько 10 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи. Також важливо її не переварити, інакше буде дуже густою.

Коли 10 хвилин минуть, згущене молоко потрібно зняти з плити і перелити в іншу ємність, після чого поставити в крижану воду і продовжувати розмішувати. Воду необхідно періодично міняти, щоб вона була крижана, краще - з льодом. Розмішувати згущене молоко потрібно доти, доки воно повністю не охолоне.

Дивіться відео про те, як приготувати згущене молоко:

@kik_vika_ Це дуже легко і займає зовсім небагато часу??? 15 хвилин і все готово??‍? Готували колись згущене молоко? Приготуєте за моїм рецептом? #рецепти#згущенемолоко#згущене молоко #згущене молоко #згущене молоко #згущене молоко #згущене молоко #згущене молоко #згущене молокорецепт♬ оригінальний звук - Kik_Vika_

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти