StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому насправді коробки для піци квадратні, а не круглі: несподівана відповідь

6 лютого 2024, 18:02оновлено 8 лютого, 15:43
4580
Користувач TikTok, який у соціальній мережі користується ніком FactBuddy розповів, чому піццерії використовують квадратні, а не круглі коробки для піци.
Колаж Главред, фото: скріншот із відео
Чому насправді коробки для піци квадратні - несподівана відповідь / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Всі люблять піцу, але багато хто задається питанням: "Чому коробки для піци квадратні, коли піца всередині кругла? Користувач TikTok на ім'я FactBuddy пролив світло на цю загадку. У короткому відео під назвою "Причина, чому коробки для піци квадратні, а не круглі, нарешті розкрита", пише Mirror.

Коробки для піци - це упаковка, яка використовується для транспортування і зберігання піци. Вони мають квадратну або прямокутну форму з високими бічними стінками, що дозволяє безпечно утримувати піцу та запобігає її пошкодженню під час транспортування.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про секрети приготування італійської піци, рекомендуємо наш матеріал: Що не можна класти в піцу: 5 інгредієнтів, які ви не знайдете в Італії.

відео дня

Коробки для піци зазвичай виготовляються з картону або харчової харчової паперової підкладки, які володіють високою міцністю та здатністю утримувати тепло. Деякі коробки мають вентиляційні отвори, що дозволяють піці виходити пару, щоб уникнути утворення конденсату, який може змочити тісто.

Коробки для піци можуть мати різні розміри, від невеликих для однієї порції до великих для багатьох порцій або цілої піци.

Користувач TikTok на ім'я FactBuddy пояснив:"Ви коли-небудь замислювалися, чому коробки для піци квадратні? Піца ж кругла, то хіба коробки не повинні бути теж круглими? Насправді, проекти круглих коробок існують вже більше 15 років. Піцерії зазвичай не люблять їх використовувати", - вказує блогер.

За цією головоломкою стоїть ще одна причина, яка полягає в банальній економії коштів на виробництві.

Дивіться відео про те, чому коробки для піци квадратні, а не круглі:

"Бачите, для круглих коробок використовується кілька шматків картону, і їх важко складати, але квадратні коробки дешевші у виробництві, адже для них потрібен лише один аркуш картону", - резюмує блогер

Користувач TikTok додав до загадки коробки для піци ще один коментар: "Коробка для піци квадратна, піца кругла, але потім розрізається на трикутники".

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти