StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ніколи не сушіть одяг у спальні": в яких кімнатах небезпечно сушити речі

13 листопада 2023, 20:58
3245
Сушіння мокрого одягу в певній кімнаті вашого дому може спричинити утворення цвілі та вогкість у вашому домі, а це потенційний ризик для вашого здоров’я.
'Ніколи не сушіть одяг у спальні': в яких кімнатах небезпечно сушити речі
Де не можна сушити одяг в будинку / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Низькі температури на вулиці можуть утворити конденсат у вашому будинку взимку, а також існує ризик появи цвілі. Завдяки центральному опаленню та забезпеченню вентиляції у вашому домі - це може допомогти.

Додаткову вологу в будинку може додати сушіння білизни, бо ж не всі мають спеціальні машини для сушки прання. Експерти закликають людей тримати білизну за межами своєї спальні, оскільки іноді буває важко підтримувати вентиляцію цих кімнат, передає The Express.

"Зберігання вологої білизни у ваших житлових приміщеннях не тільки сприяє утворенню цвілі та вогкості, це також може призвести до респіраторних проблем, а мокра білизна також може трохи смердіти. Спальня є одним із кімнати, в яких ви проводите найбільше часу. Враховуючи той факт, що волога білизна сприяє розвитку цвілі, вогкості та потенційним проблемам зі здоров’ям, було б краще тримати її подалі від кімнати, у якій ви проводите багато часу", - заявили експерти з прання.

відео дня

Але якщо ви все-таки вирішите сушити одяг у спальні, то не сушіть одяг на радіаторах, це може спричинити утворення цвілі у вашому домі та спричинити алергію чи навіть проблеми з легенями.

"Вони також затримують тепло, тому ваш дім не нагрівається так сильно, поки ваш котел працює інтенсивніше, тому в кінцевому підсумку це коштуватиме вам більше", - додали експерти.

Найкраще сушити білизну у вільній кімнаті в будинку, або тою, якою ви користуєтеся найменше.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти