StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як вивести синю ручку з білої сорочки: хитрий спосіб, про який багато хто не знає

6 січня 2024, 15:50
Якщо ви не знаєте, як вивести плями від кулькової ручки в домашніх умовах, спробуйте застосувати на практиці дуже ефективний спосіб з молоком.
Білий одяг
Чим відіпрати ручку з білого одягу швидко і без особливих зусиль / Скріншот YouTube

Не секрет, що не тільки школярі, а й офісні працівники нерідко бруднять білі сорочки кульковою ручкою. Часом забруднитися можна абсолютно непомітно, заповнюючи якісь папери або зробивши непомітний рух рукою. І тоді виникає питання, чи можна відіпрати ручку з одягу. Ми розповімо про спосіб, який допоможе швидко і легко позбутися кулькової ручки на одязі.

Як вивести чорнило від кулькової ручки з білого одягу

Спосіб досить простий і не вимагатиме багато часу і зусиль. Достатньо дотримуватися порад, щоб позбутися чорнила на вашому одязі.

відео дня

Налийте в чашку 200 мл молока і відправте її до мікрохвильовки. Грійте буквально декілька хвилин. Молоко повинно стати гарячим. Уважно стежте за тим, щоб воно не було доведено до кипіння і не втекло.

Беремо білу сорочку, футболку або іншу річ. підставляємо під пляму глибоку тарілку і наливаємо зверху молоко. Залишаємо пляму в молоці приблизно на 10 хвилин. Після цього трошки перемо пляму в молоці і дивимося на результат. Пляма має повністю зникнути. Далі полощимо одяг у воді і висушуємо на балконі або у ванній.

Таким чином, ви швидко позбудетеся кулькової ручки на білому одязі. Якщо плям декілька, зробіть ту ж процедуру із кожною з них.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти