StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для веселих і кмітливих: треба за 9 секунд знайти лева, кішку і мишу

1 січня 2024, 05:30
45449
Розгадайте просту, але вкрай захоплюючу головоломку – на оптичній ілюзії потрібно швидко виявити одразу трьох тварин, які сховалися від вас.
Головне
Знайдіть левка, кішку і мишку за 9 секунд / Jagranjosh

У святкові новорічні дні, які ми проводимо в колі сім'ї і з друзями, можна розгадувати і головоломки. Веселі оптичні ілюзії допоможуть урізноманітнити ваше проведення часу і потренувати уважність. На цей раз нам треба розгадати оптичну ілюзію і побачити лева, кішку і мишу.

Головоломка від Jagranjosh, весела і дуже незвичайна. Щоб її розгадати, потрібно проявити креатив і винахідливість. Ви зможете знайти правильні відповіді, якщо уважно вивчити опис до картинки.

На зображенні - малюнок, де, на перший погляд, зображено одну тварину. Проте якщо уважно подивитися на картинку, їх можна відшукати одразу три – лева, кішку і мишу.

відео дня

Дається лише 9 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Уважно дивіться на картинку, щоб знайти всіх тварин / Jagranjosh

Не вдалося розгадати головоломку? Дивіться на малюнок із правильною відповіддю.

Розгадка
Якщо вдалося знайти всіх трьох тварин, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Ви можете порозгадувати і інші головоломки. Наприклад, у нас є головоломка для тих, у кого блискучий зір. На зображенні з шавлією, шишками і квітами потрібно знайти новорічну ялинку.

Крім того, можна розгадати головоломка для тих, у кого чудовий зір. Серед Дідів Морозів, які зібралися разом, закралася овечка. Її потрібно відшукати за 8 секунд.

А ще у нас є головоломка, де треба знайти літеру O за 3 секунди. На зображенні безліч літер Q, серед яких потрібно відшукати O. оптична ілюзія трохи заплутана, але ви легко зможете її розгадати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти