StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба знайти овечку за 8 секунд

25 грудня 2023, 20:37оновлено 26 грудня 2023, 11:16
121306
Розгадайте веселу новорічну головоломку - на зображенні багато Дідів Морозів, але десь серед них є і овечка, яку всім нам потрібно буде знайти.
Головне
Знайдіть овечку лише за 8 секунд / Jagranjosh

Коли ви втомилися від рутини на роботі і хочете трохи відволіктися, можете спробувати розгадати головоломки. Веселі оптичні ілюзії дозволять вам потренувати мозок і добре провести час. На цей раз нам потрібно знайти овечку серед Дідів Морозів.

Головоломка від Jagranjosh вкрай непроста, але дуже захоплююча. Щоб її розгадати, потрібно уважно дивитися на картинку. Овечку знайти не так вже й складно, але знадобиться максимальна концентрація.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба знайти цифру 257 за 10 секунд

відео дня

На малюнку – безліч Дідів Морозів з різними емоціями, які, судячи з усього, вирішили разом сфотографуватися. Десь серед них є овечка і її вам потрібно знайти.

Дається лише 8 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Уважно дивіться на картинку і ви знайдете овечку / Jagranjosh

Не вдалося знайти овечку? Тримайте підказку: вона праворуч у другому ряду ховається біля одного з Дідів Морозів.

Розгадка
Якщо вдалося відшукати овечку, у вас дуже хороший зір / Jagranjosh

Спробуйте розгадати й інші оптичні ілюзії. Наприклад, у нас для вас є головоломка, де треба за 7 секунд знайти цуценя. Сірий пес добре сховався, і щоб його знайти потрібно проявити уважність.

Також можете спробувати розгадати головоломку, де треба знайти букву O за 3 секунди. На зображенні багато разів повторюється буква Q, щоб максимально вас заплутати.

А ще у нас є головоломка для тих, у кого зір, як у яструба. Серед рудо-білих котів в капелюхах потрібно знайти ще чотирьох білих кішок.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти