У 3 знаків зодіаку буде найвдаліша осінь: хто серед щасливчиків

21 жовтня 2024, 17:46
3483
Всесвіт надасть їм усі шанси для особистісного зростання і здійснення бажань
У 3 знаків зодіаку буде найвдаліша осінь: хто серед щасливчиків
У 3 знаків зодіаку буде найвдаліша осінь: хто серед щасливчиків / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Осінь 2024 року обіцяє бути особливо сприятливою для трьох знаків зодіаку, яким зірки пророкують удачу, успіх і нові можливості.

Близнюки, Терези і Стрільці - саме вони потраплять до числа щасливчиків, яким Всесвіт надасть усі шанси для особистісного зростання і здійснення бажань. Давайте розберемося, чим же їм так пощастить.

Близнюки

Удача на боці Близнюків з весни 2024 року, коли Юпітер, планета достатку, увійшла в їхній знак. Осінь продовжить цю сприятливу тенденцію: нові ідеї, натхнення і хороші новини почнуть надходити ближче до середини жовтня. Особливу увагу слід звернути на 8 і 13 жовтня, коли Меркурій і Сонце утворюють вдалий аспект із Юпітером, що принесе Близнюкам безліч благословень.

відео дня

У листопаді та грудні також варто очікувати вдалих подій, адже 7 грудня Венера активує дев'ятий дім пригод Близнюків, наповнюючи їхнє життя новими перспективами. Важливо не втрачати можливості і залишатися відкритими для всього нового.

Терези

Терези перебувають під впливом Юпітера з травня 2024 року, що принесло їм успіх і зростання в різних сферах життя. Восени цей вдалий період триває, адже Сонце в їхньому знаку подарує впевненість і життєві сили. Очікуйте особливо вдалих моментів ближче до середини жовтня, коли Сонце і Меркурій сприятливо аспектируют Юпітер.

знаки зодіаку інфографіка
знаки зодіаку інфографіка / ІнфографІка: Главред

Але особливо значущою подією для Терезів стане 19 грудня, коли Венера в секторі пристрасті утворює трін із Юпітером. Цей аспект принесе безліч щасливих і романтичних моментів. Для Терезів це чудовий час для нових починань і рішучих дій.

Стрілець

Для Стрільців осінь 2024 року обіцяє бути насиченою і вдалою завдяки Венері і Юпітеру. Пік удачі настане з 17 жовтня, коли Венера увійде в їхній знак, посиливши почуття впевненості. Це час для великих кроків у житті та довіри долі, адже Всесвіт готовий підтримати Стрільців.

Листопад також принесе безліч сприятливих подій, особливо у сфері особистих стосунків, а з приходом грудня Сонце осяє їхній знак, завершуючи рік на високій ноті. Особливо вдалим днем стане 7 грудня, коли Сонце у Стрільці створить сильний аспект із Юпітером, посилюючи магію цього сезону для Стрільців.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти