StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сонячне затемнення у квітні 2024: 4 знаки зодіаку відчують його найсильніше

9 квітня 2024, 05:30
Найбільше відчують енергію сонячного затемнення чотири знаки зодіаку - Овен, Рак, Терези та Козеріг.
Сонячне затемнення, гороскоп
Сонячне затемнення 8 квітня 2024 року - що воно принесе Овнам, Ракам, Терезам і Козерогам / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, ua.depositphotos.com

У понеділок, 8 квітня, близько 20:00 відбулося сонячне затемнення. Його бачили переважно жителі Північної Америки, а також Великої Британії та Ірландії. Хоча це затемнення не змогли спостерігати українці, це не означає, що воно не матиме на них впливу. Особливо сильно його відчують чотири знаки зодіаку, а саме - Овен, Рак, Терези та Козеріг. Астролог і засновник Inner Worlds Astrology розкрив деталі, передає Mirror.

Якщо вам цікавий гороскоп за картами Таро на квітневе сонячне затемнення від відомої астрологині Анжели Перл, читайте матеріал: Прогноз Таро на сонячне затемнення 8 квітня 2024 року: Рибам - ризик, Овнам - достаток.

Сонячне затемнення 8 квітня 2024 року для Овнів

Овни в цей період знайдуть "любов до себе і співчуття" і будуть добре ладнати з людьми, які страждають від тих самих "проблем", що й вони. Вони розкажуть про страхи і невпевненість, яких раніше не відчували, і це додасть їм "сили".

відео дня

Сонячне затемнення 8 квітня 2024 року для Раків

За словами Гріма, Раки в цей період можуть знайти нову роботу, можливо, у секторах терапії, охорони здоров'я або духовності.

У деяких Раків можуть виникнути проблеми з авторитетом в очах дітей. Не виключені й проблеми зі здоров'ям.

Сонячне затемнення 8 квітня 2024 року для Терезів

Під час сонячного затемнення на Терезів чекає "повне перезавантаження" значущих стосунків. Буде можливість помиритися з колишніми або зцілитися від хворобливих емоцій та рухатися далі. Деякі представники цього знака зодіаку стануть жертвою зради.

Сонячне затемнення 8 квітня 2024 року для Козерогів

Козероги можуть виступити в ролі вчителя для того, хто потребує допомоги або поради. Є шанс помиритися після сварки або розставання.

Деякі Козероги можуть захотіти змінити свою поточну домашню рутину.

Раніше астрологиня Анжела Перл склала астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку на сонячне затемнення 8 квітня 2024 року.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти