StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Проживуть найдовше: астролог назвала знаки Зодіаку з потужним захистом карми

20 вересня 2021, 03:50
Астролог розповіла, кому карма предків служить надійним щитом від життєвих негараздів
астрологія, знаки зодіаку
/ astronews_muhurta

Поміж зодіакальних знаків, під якими народжуються люди, є ті, у кого особливо сильний кармічний захист.

Як каже астролог Олена Кузнєцова, вони з молодих років відчувають підтримку, мудрість і досвід попередніх поколінь. Карма предків служить їм надійним щитом від життєвих негараздів, пише Ftimes.

Водолій

Володіють дивовижними здібностями передчувати, передрікати і передбачати події. Це допомагає їм у плануванні завдань наперед таким чином, щоб уникнути всіх можливих ризиків і перешкод. Можна списати все на банальну інтуїцію, а можна задуматися і про більш потужної підтримки представників цього знака, що виходить з багаторічного минулого. Досвід минулих поколінь служить Водоліям хорошу службу, захищаючи на генетичному рівні від усіх життєвих негараздів і помилок. Завдяки цьому життя Водоліїв складається досить благополучно і успішно.

Раки

У критичних ситуаціях інтуїтивно знаходять вихід з них і примудряються уникати негараздів, керуючись чуттям. Це предки постаралися, щоб у представників цього знака життя складалася благополучно. З дитинства Раки прагнуть досягти певних вершин, але часто бояться своїх амбіцій. Деякий час вони можуть перебувати в сумнівах і коливаннях, але в підсумку вплив попередніх поколінь бере своє, і представники знака перемагають свій внутрішній страх, досягаючи успіху, визнання і всіх супутніх благ.

Скорпіони

Досягати в житті успіхів допомагає підтримка попередніх поколінь. Саме від них їм дісталася унікальна здатність маскувати свої почуття, наміри і характер. Завдяки цьому представники знака легко комунікують з оточуючими і отримують від них бажане. Будь-які проблеми Скорпіони вирішують легко і невимушено, підлаштовуючись під обставини і маніпулюючи людьми.

Козеріг

Від предків успадкували практичність, обережність, раціональність і далекоглядність. Саме ці якості допомагають представникам знака уникати помилок і невірних рішень в житті. Вони вкрай рідко роблять промахи і діють непродумано. Будь-який їх крок завжди строго вивірений. Такі особливості кармічного спадщини допомагають Козерогам домагатися матеріального благополуччя і успіхів в бізнес-сфері.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти