StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Одному знаку Зодіаку загрожує скандальна слава – астролог

8 березня 2021, 05:28
672
Представникам водної стихії краще нікуди не їхати, порадив експерт.
Астролог спрогнозував, що Скорпіони у березні можуть отримати скандальну славу
Скорпіони в березні можуть отримати скандальну славу, спрогнозував астролог / Анастасія Олейнікова для Главреда

Астролог Влад Росс склав гороскоп на березень для Скорпіона та попередив, що представникам цього водного знака Зодіаку загрожує несприятлива друга половина місяця.

У другій половині березня не варто вирушати в дорогу, оскільки є велика загроза складних ситуацій, нещасних випадків та аварій, розповів експерт Главреду.

За його словами, Скорпіонам також загрожують критичні ситуації з рідними. Співрозмовник попередив, що ці зодіакальні представники можуть несподівано отримати скандальну славу.

"Для Скорпіона... буде сприятливою перша половина місяця... особливо їм буде щастити у плані кохання, сексуальності й пошуку партнерів... однак друга половина місяця буде набагато менш вдалою...", – сказав експерт.

  • Раніше астрологи склали гороскоп на 2021 рік для Скорпіона. У прогнозі йдеться, що на початку року Скорпіонам світять можливості та знайомства.
  • Представникам цього знака Зодіаку порадили правильно розподіляти увагу, працювати разом з союзниками й прислухатися до думки найближчих людей.

Знак Зодіаку Скорпіон

У зодіакальному колі нараховується 12 знаків. Скорпіон – один із трьох водних знаків Зодіаку. Скорпіонами вважаються люди, які народилися у період з 24 жовтня до 22 листопада включно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти