StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Обійдеться без бід: названо 4 знаки зодіаку, для яких січень 2024 року буде нейтральним

3 січня 2024, 10:11оновлено 3 січня, 10:47
Тельцям варто бути обережнішими у фінансовій сфері. Стрільцям потрібно отримати користь від зустрічей з новими людьми. Рибам доведеться відстоювати інтереси.
Влад Росс, гороскоп 2023
Нейтральним січень-2024 буде для чотирьох знаків зодіаку / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на січень 2024 і розповів, для кого з 12 знаків зодіакального кола перший місяць нового року буде нейтральним. Всього їх чотири - це Телець, Скорпіон, Стрілець, Риби.

Гороскоп на січень 2024 - Телець

Січень 2024 року для Тельця буде рівним, більш-менш збалансованим періодом. Телець в цей час може присвятити себе творчості, музиці, естетиці, відвідувати театри та кіно.

"Якщо Телець давно хотів навчитися в'язати, танцювати вальс, малювати аквареллю або співати в караоке, то в січні саме час зайнятися цим", - розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

За словами астролога, Телець почуватиметься, як уві сні: події будуть відбуватися, але його це немов не буде стосуватися. Такий стан є імпульсом до нових видів діяльності.

Сприятливі дні січня 2024 року для Тельця: 1, 4, 5, 15, 19, 20, 28, 29.

Несприятливі дні січня 2024 року для Тельця: 3, 10, 17, 18, 24, 25.

Кар'єра. У січні на роботі у Тельця все буде стабільно. Співпраця з новими партнерами принесе непоганий прибуток і відмінні плоди. Дипломатичні навички допоможуть Тельцю при вирішенні важливих питань. Йому слід більше цінувати думку колег, адже це буде одним із шляхів до успіху.

Гроші. У фінансовій сфері в січні 2024-го Тельцю рекомендується бути уважнішими при оформленні важливих документів, особливо на початку місяця, коли буде жорсткий квадрат між Венерою, що управляє цим знаком зодіаку, і Сатурном. Тому нічого важливого не можна підписувати в перші 10 днів місяця. У цьому місяці краще не міняти місце роботи, оскільки це буде заміна шила на мило.

Особисте життя. Тельцю в січні 2024 року в стосунки з коханою людиною потрібно внести нотку романтизму, запросити на вечерю при свічках, організувати сюрприз. Особливо прекрасним буде останній тиждень січня, після 23-го числа. Останній тиждень місяця прекрасний для зміцнення любовних стосунків, освідчення. Велика любов подарує Тельцю крила, які дозволять йому піднятися над усіма негараздами.

Здоров'я. У січні 2024 року Телець буде схильний до застуди, захворювань горла, запальних процесів. Рекомендується берегти свої сили, вести більш розмірений спосіб життя. Корисно займатися фізичними вправами, піти в зал. Слід уникати алкоголю та інших збуджуючих засобів.

Гороскоп на січень 2024 - Скорпіон

Скорпіону в січні 2024 року не потрібні будуть помічники – настає час використовувати власний накопичений досвід.

"Скорпіону потрібно подумати, в чому він сильний, і пустити цю силу в хід. Місяць для Скорпіона не дуже хороший, але і не дуже поганий. Скорпіон повинен дозволити собі виділитися із загальної маси, сміливо експериментувати з нарядами і зачісками, кардинально змінити імідж", - порадив астролог.

Сприятливі дні січня 2024 року для Скорпіона: 1, 5, 14, 15, 19, 20, 29.

Несприятливі дні січня 2024 року для Скорпіона: 2, 3, 9, 10, 17, 18.

Кар'єра та гроші. На роботі Скорпіону не доводилося нудьгувати в грудні, а в січні-2024 справ лише додасться. Трудовий процес буде дуже складним. Але в результаті до цього додадуться ще й гроші. Скорпіон у січні прагнутиме багато витрачати, особливо на близьких людей.

"Це сприятливий час, щоб вкладати фінанси в нові проекти. Сил і можливостей буде хоч відбавляй. У січні будь-які починання в професійній сфері будуть доброзичливо зустрінуті й керівництвом, й владою", - свідчить гороскоп на місяць.

Особисте життя. У січні 2024-го партнер Скорпіона нарешті піде йому на поступки. Найімовірніше, раніше його друга половинка була дійсно зайнята, і їй було не до Скорпіона.

Січень буде місяцем великої трансформації як в особистому житті і сексуальних стосунках, так і в кар'єрі.

Здоров'я. У січні 2024 року всерйоз нашкодити здоров'ю Скорпіона зможе лише він сам, якщо буде вимотувати себе роботою. Вкрай важливо висипатися і не лягати пізно спати. Потрібно остерігатися перевантажень, страхів, хвилювань, адже в разі нервового зриву доведеться довго хворіти.

Дивіться гороскоп на січень 2024 року для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Гороскоп на січень 2024 - Стрілець

Січень 2024 року обіцяє Стрільцю ближні та далекі поїздки. Пропозиція про закордонне відрядження або курси підвищення кваліфікації може бути дуже перспективною. Потрібно постаратися отримати користь від зустрічей з новими людьми і знайомства з новими місцями.

Не можна сказати, що на Стрільця чекає неймовірно вдалий місяць, але і поганим його теж не назвеш.

Сприятливі дні січня 2024 року для Стрільця: 3, 4, 7, 8, 17, 22, 31.

Несприятливі дні січня 2024 року для Стрільця: 5, 12, 13, 19, 20, 26, 27.

Кар'єра. У січні у Стрільця може статися конфлікт на роботі з начальством через якесь непорозуміння, досить дрібне. Причому через це його можуть навіть звільнити. Тому Стрільцю в цьому місяці важливо приходити на роботу вчасно, не спізнюватися, поводитися з начальством дипломатично, тактовно і стримано. А головне - не зловживати алкоголем, адже після Нового року Стрілець може піти в запій, і тоді його звільнять.

Професіоналізм і надійність Стрільця будуть гідно оцінені. Не варто ігнорувати думку колег, вона може бути дійсно цінною. В іншому випадку плітки колег можуть привести до звільнення Стрільця, особливо якщо він ходитиме в неохайному вигляді й дихатиме перегаром.

Гроші. У січні 2024 року Стрільця будуть хвилювати гроші, гроші і ще раз гроші. І нарешті вони прийдуть в кінці місяця у вигляді зарплати, яка може перевершити всі очікування Стрільця, якщо він буде у формі.

Особисте життя. Відрядження або службовий роман Стрільця в січні може перерости в глибоке почуття з колегою, причому це буде взаємно. У будь-якому випадку, це буде добре, якщо колеги або бізнес-партнери зможуть не лише співпрацювати, а й закохатися один в одного.

Здоров'я. У січні Стрільцю потрібно уникати переохолодження, провести профілактику вірусних захворювань, оскільки існує ймовірність гострого бронхіту або пневмонії. На щастя, Стрільці дуже міцні здоров'ям і швидко одужують.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на січень 2024 - Риби

Риби в січні 2024 року, особливо в кінці місяця, будуть нарозхват. Місяць буде досить хорошим, плідним. Січень буде більше хороший, ніж поганий.

У Риб буде шанс отримати вигідну робочу пропозицію, важливо її не прогавити. Знаменита інтуїція Риб допоможе їм зробити вірний вибір. Потрібно дозволити собі трохи шиканути. Незапланована покупка або поїздка подарує відчуття легкості буття. Багато проблем ніби самі собою вирішаться. У Риб будуть покровителі, які замість Риб будуть оплачувати ресторани, поїздки та інше.

Сприятливі дні січня 2024 року для Риб: 1, 9, 10, 14, 15, 24, 25.

Несприятливі дні січня 2024 року для Риб: 5, 12, 13, 19, 20, 26, 27.

Кар'єра. У січні 2024 року Рибам потрібно використовувати будь-яку можливість і лазівку, щоб зробити свій трудовий подвиг або творчий прорив. Потрібно ввічливо, але наполегливо відстоювати свої інтереси – в суперечках буде народжуватися істина. Навіть перед начальством потрібно не боятися доводити свою правоту. Рибам не дадуть впасти в цьому місяці.

Гроші. Риби в січні 2024 року можуть досягти великої фінансової стабільності, особливо в другій половині місяця. Це вдасться в тому випадку, якщо буде поставлена мета заробити, і Риби не будуть лінуватися. Більш того, в цьому місяці Риби можуть стати мільйонерами. Приплив грошей може бути вражаючим.

Особисте життя. У стосунках з коханими у січні Рибам протипоказана бездіяльність. Потрібно спробувати урізноманітнити особисте життя сюрпризами і знаками уваги. Потрібно рідше думати про себе, частіше потрібно говорити "ми", а не "я", і тоді всі колишні образи зникнуть без сліду, і почуття спалахнуть з новою силою.

Здоров'я. Рибам в січні потрібно уникати людних місць, пам'ятати про профілактичні заходи в період різних епідемій. Слабке місце в січні - легені. Є небезпека пневмоній, бронхітів, ГРЗ.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти