StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Астролог оцінив перспективи дружини Медведчука в політиці

9 березня 2021, 07:15оновлено 18 березня 2021, 13:24
Влад Росс відзначив схожість гороскопів Оксани Марченко і Світлани Тихановської, проте заявив, що дружині Медведчука успіх в політиці не світить.
Марченко
Астролог прогнозує швидкий переїзд Медведчука і Марченка до Криму / УНІАН

Оксані Марченко, яка разом з чоловіком Віктором Медведчуком потрапила під санкції Києва, після чого оголосила про вступ до лав ОПЗЖ, не бути політиком і не жити на материковій частині України. Про це, коментуючи Главреду перспективи Марченко в політиці, розповів астролог Влад Росс.

На думку астролога, Оксана Марченко допустила серйозну помилку, коли оголосила про те, що йде в політику, "на стаціонарному Меркурії". Це був вкрай несприятливий момент, переконаний Росс.

До того ж, судячи з гороскопу, дружина Медведчука – абсолютно не політик, вважає астролог.

відео дня

"Якщо такі персонажі, як Юлія Тимошенко і Маруся звіробій, володіють жорстким характером і рішучістю, необхідними для політика, то Марченко абсолютно позбавлена цих якостей. Вона - швидше, тільки фотомодель і журналістка. Дружина Медведчука - дуже м'яка і спокійна, що обумовлює Венера в поєднанні з Сонцем, тому жорсткості від неї точно чекати не варто", – зазначив Влад Росс.

читайте такожСанкції проти Медведчука: наслідки для Зеленського, України та Росії

Астролог переконаний, Оксана Марченко - лише дружина свого чоловіка, і її гороскоп багато в чому схожий на гороскоп Світлани Тихановської.

"Незважаючи на те, що Тихановська виграла вибори в Білорусі, президентом вона так і не стала – у неї гороскоп не президента. Точно так само і у Оксани Марченко: зірки кажуть, що вона не просто не зможе стати президентом – вона не буде і політиком. Наприклад, у неї Юпітер в поєднанні з білим Місяцем, тоді як у політиків зазвичай навпаки – Юпітер з чорним Місяцем. Людина з білим Місяцем в гороскопі не зможе перебувати в політичному болоті. Також у неї Місяць в Рибах, причому в м'яких аспектах - це говорить про те, що у неї ніколи не вистачить сили волі для подолання перешкод на політичній арені і виживання в політиці", – розповів Росс.

читайте такожСанкції проти каналів Медведчука: чи загрожує розкол ОПЗЖ

Тим не менш, в ОПЗЖ вважають, що дружина Віктора Медведчука на наступних президентських виборах в Україні складе конкуренцію Володимиру Зеленському. Зокрема, про це заявив нардеп від цієї політичної сили Юрій Павленко. Однак астролог Влад Росс переконаний, що цбого ніколи не трапиться.

"Можу точно сказати: Оксана Марченко не пройде навіть у другий тур президентських виборів. Із Зеленським на наступних виборах може зустрітися в другому турі тільки людина, що представляє західні області України, а не східні. Зокрема, це може бути Порошенко або Звіробій", – зазначив Росс.

За прогнозом астролога, Оксана Марченко разом зі своїм чоловіком в найближчий рік переїде до Криму.

"Медведчуку будуть пред'явлені звинувачення, йому буде загрожувати в'язниця, тому він змушений буде виїхати", - додав Росс.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти