StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навальний – не остання жертва режиму Путіна: астролог сказав, кому потрібно остерігатися за життя

9 березня 2024, 08:30
Астролог Влад Росс назвав політичних діячів і журналістів, які найбільше заважають путінському режиму, і їх можуть спробувати усунути.
Астролог Влад Росс вважає, що Навального повторно отруїли, внаслідок чого настала смерть
Астролог Влад Росс назвав людей, яких режим Путіна спробує усунути після Навального / Колаж фото УНІАН, скріншот із відео

Російський опозиціонер Олексій Навальний помер у в'язниці не своєю смертю – його вбили. І Навальний – не остання жертва путінського режиму. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

За словами астролога, Навальний був повторно отруєний, хоча зовні все виглядало як природна смерть.

"Чорний Місяць у домі смерті в гороскопі Навального говорить про те, що його отруїли, чим викликали серцеву недостатність і відрив тромбу. Першого разу після замаху Навальному вдалося фактично відродитися з попелу, а вдруге справу довели до кінця", – зазначив Влад Росс.

відео дня

Астролог вважає, що готували загибель Навального ще в грудні, коли його відправили за полярне коло відбувати покарання і відмовилися міняти на Красикова, як пропонували німці.

Утім, Навальний, імовірно, буде не останньою жертвою путінського режиму, і кільком російським журналістам і діячам слід побоюватися за своє життя, застеріг астролог. При цьому він наголосив, що небезпека точно не нависає над Ігорем Гіркіним, пояснивши це коротко – "КДБ-ФСБ своїх не вбиває".

"Побоюватися слід Кара-Мурзі, але більше – близькому другові Навального, який перебуває за межами Росії і який листувався з Навальним, журналісту Майклу Накі. Я б дуже переживав за здоров'я Накі", – наголосив Влад Росс.

Астролог упевнений, що ФСБ спробує усунути когось із російських опозиціонерів за кордоном.

"У Фейгіна дуже велика охорона, а так, ФСБ з радістю ліквідувала б його. Також їм заважають Христо Грозєв та Осечкін. Але все-таки думаю, що саме Майклу Накі потрібно найбільше остерігатися. З тих людей, які перебувають в Україні, слід остерігатися Івану Яковині", – прогнозує Влад Росс.

А от Каспарову і Ходорковському нічого не загрожує, переконаний астролог.

"У Росії навіть не розглядається такий гіпотетичний варіант, що вони колись зможуть прийти до влади. Що Каспарова росіяни не дуже сприймають, що Ходорковського. Режиму цікаві люди, у кого є вплив на великі маси людей, тому Накі і Фейгін найбільше заважають", – зазначив Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав прогноз для Росії на 2024 рік і передбачив зміну лідера там. Крім того, Влад Росс розповів, чи нападе Російська Федерація на НАТО, і чим закінчиться ця військова авантюра.

Замовити персональний гороскоп від астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти