StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Початок кінця війни покладено: відомий астролог назвав дату закінчення бойових дій

28 червня 2024, 11:31
2292
Відомий астролог Влад Росс наголошує, що Україна зможе вийти до кордонів 1991 року, включно з Кримом, до 2029-2030 років.
Початок кінця війни покладено: відомий астролог назвав дату закінчення бойових дій
Відомий астролог назвав дату виходу України до кордонів 1991 року / Колаж Главред, фото: 56 отдельная мотопехотная Мариупольская бригада, УНИАН, ua.depositphotos.com

Активні бойові дії в Україні можуть закінчитись до середини 2025 року, однак це не означатиме одномоментного закінчення війни Росії проти України. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За його словами, у дні саміту Меркурій, що символізує переговори, з'єднувався з Венерою, що символізує мир, і Сонцем, яке представляє впливових осіб. Це збіглось з входженням Юпітера, планети геополітичної стратегії, у знак Близнюків, що асоціюється з переговорами.

"Таке положення планет говорить про те, що саміт поклав початок миру в Україні", - зазначив він.

Крім того, Влад Росс звернув увагу на те, що підпис під комюніке Глобального саміту миру поставили лідери та представники понад 80 країн. Зокрема, свої підписи поставили навіть представники Угорщини та Словаччини, які виступали проти України.

"Серед іншого вони підписалися під тим, що Путін став світовим злочинцем і краде дітей в Україні. Тому, я переконаний, що саміт у Швейцарії - це початок кінця війни", - сказав він.

Астролог наголошує, що кінець війни в Україні не настане одномоментно, однак, активні бойові дії припиняться до середини 2025 року.

"Нумерологія цього періоду теж ідеальна для завершення боїв - 5.05.2025 або 25.05.2025. Якраз і Сатурн увійде в знак Овна 25 травня 2025 року, а Сатурн завжди пов'язаний з охолодженням і заморожуванням, Овен - це знак війни і конфлікту. Тому, суто з погляду зірок, конфлікт може бути заморожений у травні наступного року", - сказав Влад Росс.

Дивіться відео з прогнозом Влада Росса щодо закінчення війни в Україні:

Астролог наголошує, що війна в Україні ще не завершиться - лише інтенсивність вогневих дій на фронті може зменшитися. Передбачається, що активна фаза конфлікту з Росією завершиться, і ситуація може перейти до формату, подібного до АТО, коли втрати з української сторони будуть мінімальними (протягом місяця гинуло лише кілька наших солдатів).

"Якщо ж говорити про завершення війни в Україні, то за найпесимістичнішого прогнозу вона триватиме до листопада-грудня 2029 року. Адже, з точки зору ведичної астрології, Юпітер у натальній карті України перебуватиме в домі катастроф і війни якраз до цього часу", - вказує він.

Влад Росс резюмує, що Україна зможе повернутись до міжнародно визнаних кордонів 1991 року у 2029-2030 роках.

"Принаймні, я бачу великі перспективи повернення всіх територій України, включно з Кримом, під контроль Києва наприкінці 2029 року", - зазначив астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти