StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп на тиждень з 29 липня по 4 серпня

28 липня 2024, 15:25
2329
Найближчі сім днів принесуть романтику, розчарування і любовні пригоди всім представникам зодіакального кола.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Любовний гороскоп на тиждень обіцяє цікаві зміни в особистому житті для деяких знаків зодіаку. Найближчі сім днів принесуть романтику, розчарування і любовні пригоди всім представникам зодіакального кола.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Ваші перспективи в коханні яскраві - і трохи нестабільні. У п'ятницю Венера у вашому секторі романтики зробить квадрат до Урана, що призведе до несподіваних подій у вашому любовному житті, які будуть водночас захопливими та нервуючими.

Ви можете прийняти імпульсивне рішення витратити купу грошей на свого коханого і вирушити з ним на грандіозне романтичне побачення або в спонтанну подорож.

відео дня

Не виключено також, що ви різко розлучитеся з людиною, яка не цінує вас по-справжньому. Не хвилюйтеся! Молодик у неділю в тій самій ділянці вашої карти відкриє нові можливості в коханні та сексі. Всесвіт підтримує вас!

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Ви ризикуєте настільки зосередитися на тому, що не так у перспективах знайомства, що занапастите свій шанс ще до того, як усе почнеться. У неділю планета кохання Венера переходить у ваш сектор романтичних стосунків, що є прекрасною ознакою того, що кохання витає в повітрі.

Однак у вашому випадку вона перебуває в часто педантичному знаку Діви, що може надихнути вас більше на критику, ніж на спілкування. Тільки не відкидайте кандидатів, які гідні більш глибокого вивчення! Якщо у вас уже є стосунки, ви і ваш коханий можете виявити себе зайнятими маленькими закоханими пташками, захопленими спільним проєктом.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Ви можете розкрити любовний секрет, про який одразу пошкодуєте, незалежно від того, говорите ви зі своїм любовним інтересом або платонічним приятелем. У п'ятницю Венера у вашому секторі спілкування зробить квадрат до Урану у вашому прихованому 12-му домі. Цілком можливо, що все, що ви розповісте, буде сприйнято не дуже добре, що може призвести до несподіваних проблем у ваших стосунках.

З іншого боку, якщо ви самотні, можливо, вам варто подумати про те, щоб дозволити комусь із родичів влаштувати вам побачення в неділю. Оскільки Венера входить у проникливу Діву, ви можете бути практично впевнені, що ваш родич безжально перевірить цю людину, перш ніж порекомендувати її вам. Погоджуйтеся!

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Ваше бажання дізнатися щось нове і стати більш здатним до навчання може привести вас до низки романтичних подій. Ближче до неділі ви, можливо, захочете записатися на місцеві заняття на тему, яка вам завжди здавалася цікавою (або навіть на ту, про яку ви ніколи раніше не замислювалися).

Можливо, це буде центр освіти для дорослих, місцева бібліотека або найближча школа. Що б це не було, ви можете виявити, що закохалися в одного зі своїх однокурсників - або, як це не скандально, у викладача! Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, то в цей час рішення між вами і вашою другою половинкою можуть стати більш плавними. Завжди приємно бути на одній хвилі.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

На початку тижня вас може відволікти несподівана професійна криза, унаслідок чого у вас не залишиться часу на роздуми про кохання і стосунки. На щастя, щойно ви загасите всі активні пожежі, у вас з'явиться простір для романтики. Ба більше, до неділі чудовий Молодик у вашому знаку вказує на всілякі чудові можливості в коханні.

Якщо ви самотні, то цілком можете зустріти людину, яка цінуватиме все, що ви собою уявляєте, і якщо так, то це буде абсолютно чудово. Ви вже стали розсудливим надовго? Ви будете готові дарувати своєму партнерові стільки любові й уваги, що він відчує себе королівською особою!

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Можливо, ви почувалися невидимим для свого нинішнього коханого. Єдиний? Можливо, ви почали відчувати, що будь-яка надія втрачена в сердечних справах і що ви будете самотніми назавжди. У будь-якому разі, до неділі ваша ситуація має змінитися на краще! Це коли планета любові Венера покидає ваш прихований 12-й дім і входить до вашого справедливого знака.

Щойно Венера вийде на поверхню, ви можете побачити миттєве збільшення ваших можливостей в особистому житті. Нинішні стосунки можуть бути сповнені додаткової радості й гармонії. Якщо ви самотні, ви будете магнітом для любові. Ви можете виявити, що інші тягнуться до вас, навіть не намагаючись.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Час може багато чого зробити для будь-яких стосунків цього тижня, чи то ваше перше побачення, чи то п'ятдесята річниця. Ви і ваша кохана можете захотіти усамітнитися удвох і возз'єднатися з меншою кількістю факторів, що відволікають. Цієї неділі Венера увійде у ваш самітницький 12-й дім, запрошуючи вас зарядитися духовними батареями, провівши час зі своїми близькими (при цьому найбільше користі отримають інші значущі люди).

Це буде живити ваші душі й тіла. Якщо ви самотні, друг може сприяти романтичному зв'язку між вами й вашим коханим. Між Венерою в 12-му домі й молодим місяцем у вашому секторі дружби одного й того самого дня, соціальні зв'язки, імовірно, вплинуть на ваше особисте життя. Довіртеся процесу!

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Сам Всесвіт може не знати, що чекає на вас у романтичному плані. Якщо ваш партнер є партнером, він може демонструвати поведінку, яка абсолютно не характерна для нього. У п'ятницю Венера зробить квадрат до Урана, який нині перебуває у вашому секторі партнерства.

Яке б раптове зрушення не трапилося у вашої коханої, воно буде шокуючим, але водночас це може бути саме те, що вам двом потрібно, щоб вибратися з будь-якої колії, в якій ви були. Змиріться з цим!

У неділю Венера увійде у ваш сектор дружби, що дасть вам можливість установити романтичні зв'язки під час спілкування. Подумайте про те, щоб піти кудись із друзями по роботі в неробочий час. Один із них може познайомити вас із кимось особливим.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Цього тижня кінцівки не повинні бути поганими, але це не означає, що з ними буде легко впоратися. Якщо ви зустрічалися з кимось на роботі, все може вибухнути без попередження, тому поки що дивіться під ноги. Молодий Місяць у вашому 9-му Домі розширення в неділю змістить енергію до нових горизонтів, незалежно від того, яким може бути ваш поточний статус у стосунках.

Якщо ви стабільно пов'язані, ви і ваш коханий можете отримати новий спільний досвід, який дасть вам змогу рости. Всесвіт відкриває двері і для самотніх Стрільців. Подорож або навчання можуть пов'язати вас із чудовим романом.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Уникайте стосунків на одну ніч і безглуздих зв'язків! Венера у вашому еротичному 8-му домі буде у квадраті до Урану у вашому секторі романтики в п'ятницю. У той час як цей космічний склад обов'язково спокусить вас у сексуальному плані, ціна, яку ви можете заплатити за тимчасові задоволення, просто не буде того варта.

Просто тримайтеся доти, доки Венера не ввійде у ваш 9-й дім розширення в неділю. У цей момент мають відкритися чудові можливості для вашого особистого життя. Якщо ви перебуваєте у стосунках, ви і ваш коханий можете, нарешті, зважитися на подорож, про яку ви обидва мріяли. Якщо ви самотні, у ваше життя може увійти хтось, хто зазвичай не у вашому смаку. Дайте цій людині шанс!

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Несподівана сімейна драма може втрутитися у ваш любовний сценарій. У п'ятницю Венера (у вашому секторі стосунків) буде у квадраті до Урану (у вашому домашньому секторі). Може здатися, що ця побутова суперечка виникла з нізвідки, і ви можете бути здивовані реакцією вашого партнера, а також вашою власною.

Цілком можливо, що хтось висуне ультиматум із приводу поточної життєвої ситуації або неприємного ускладнення за участю родича, який втручається. Рано чи пізно хтось повинен був це зробити! На щастя, молодик у вашому секторі стосунків у неділю пропонує новий старт для вас і вашого партнера. Якщо ви самотні, це може призвести до абсолютно нового любовного інтересу. Ідіть і привітайтеся!

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Гармонія ось-ось стане ключовим словом для вашого особистого життя, але вам доведеться почекати до неділі, щоб ця енергія повністю занурилася у ваші стосунки. У цей час Венера входить до вашого сектору партнерства з валізами, сповненими венеріанської краси і благословень для вашого любовного зв'язку.

Ви обидва повинні хотіти згладити будь-які шорсткості між вами та зосередитися на речах, які ви можете покращити (а також на перевагах, які у вас уже є). Загалом Венера тут є позитивним індикатором для вашого романтичного майбутнього. Ви не знижуєте своїх стандартів, але ви усвідомлюєте, що "непрофесіоналізм переможе" - зрештою, ви маєте дати комусь шанс.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти