Любовний гороскоп на тиждень з 22 по 28 липня: Стрільцям - радість, Левам - романтика

22 липня 2024, 15:05
349
Найближчі сім днів принесуть романтику, розчарування і любовні пригоди всім представникам зодіакального кола.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Любовний гороскоп на тиждень обіцяє цікаві зміни в особистому житті для деяких знаків зодіаку. Найближчі сім днів принесуть романтику, розчарування і любовні пригоди всім представникам зодіакального кола.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Овене, ви не можете бути босом для всіх - особливо в романтичних стосунках. Ви можете виявити, що боретеся за контроль над ситуацією, в якій ніхто, включно з вами, не має жодної влади. Приготуйтеся до того, що у вівторок Сонце у вашому романтичному секторі протистоятиме Плутону!

Це може пролити світло на нездорову одержимість людиною або сценарієм, коли ви зрозумієте, що вами керують або маніпулюють "в ім'я любові". Щойно ви побачите, що це не так, ви зрозумієте, що з цим потрібно щось робити. До четверга у вас знайдуться потрібні слова, щоб прогнати хмари і повернути сонячне світло у ваше любовне життя.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Ви можете обміркувати своє любовне життя найретельніше, що дасть вам змогу ухвалити абсолютно розумні рішення. У четвер Меркурій входить у прагматичну Діву і ваш 5-й дім істинної любові. Ви хочете бути абсолютно впевнені, що хтось відповідає всім пунктам вашого списку "обов'язкових", перш ніж відкрити своє серце.

Хороша новина полягає в тому, що бажаний кандидат, найімовірніше, пройде ваш тест, і ви зможете дати йому зелене світло! Якщо ж ви вже визначилися, вам і вашому коханому може сподобатися спільний детальний проект. Що вам найбільше подобається у вашому любовному зв'язку цього тижня, то це те, що він працює, просто і легко.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Цього тижня у вас є всі підстави говорити від чистого серця і домагатися виконання своїх романтичних бажань. Сонце у вашому секторі повідомлень у четвер утворює ідеальний секстиль із наполегливим Марсом, який зараз перебуває у вашому знаку.

Ви можете підійти до когось і запросити його на перше побачення або дати зрозуміти, що він вам подобається. Немає необхідності в невпевненості або задиристості - ви просто наділені природною упевненістю, яка дає вам змогу домагатися саме того, чого ви хочете. Якщо ви вже захоплені, подумайте про те, щоб запросити свою другу половинку в невелику романтичну або захоплюючу подорож. Це має бути незабутньо!

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Бути занадто розумним може здатися неможливим - і якщо ви самотні, то це, швидше за все, так і є. Це чудовий тиждень для того, щоб упорядкувати свої думки і скласти чітке уявлення про те, якими ви хочете бачити свої наступні стосунки.

Неважливо, вирішите ви скласти список, створити дошку бачення або просто провести час у роздумах, - той настрій, у якому ви перебуватимете, допоможе вам ухвалювати рішення з головою.

Ви не зможете ігнорувати червоні прапорці, навіть якщо в минулому ви їх не помічали. З іншого боку, якщо ви вже перебуваєте у стосунках, ви можете бути дещо владними щодо свого партнера. Постарайтеся зловити себе на слові, поки не розгорілися сварки.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Якщо ви зараз самотні, це найкращий тиждень, щоб спрямувати свою енергію на знайомство з новими людьми через свою творчість. Ходіть на збори або записуйтеся в клуби, які поділяють ваші інтереси, і дозвольте своїй магнетичній особистості приводити до вас людей.

Люди, які вже перебувають у серйозних стосунках, можуть отримати вигоду з вашої оригінальності та винахідливості, коли справа доходить до романтичних жестів. Влаштуйте романтичний вечір, присвячений вашим захопленням, а потім здивуйте партнера своїми продуманими й оригінальними пропозиціями.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Можливо, у вас не найромантичніші погляди, але все, що ви робите і говорите, матиме мету, яка, як мінімум, має для вас сенс. У результаті ваш партнер напевно оцінить все, що ви робите, щоб подбати про дрібниці у вашому спільному житті, які в сумі значать дуже багато.

У четвер Меркурій увійде в знак Діви, що дасть вам змогу проявити всі свої найкращі якості, пов'язані з організованістю, ефективністю і сервісом. Якщо ви любите когось, то, найімовірніше, будете готові зробити для нього багато чого. Самотні? Ви можете залучити когось, показавши, наскільки ви незамінні. Тільки не переборщіть - нехай ця людина заслужить і на вас.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Можливо, у вас не найромантичніші погляди, але все, що ви робите і говорите, матиме мету, яка, як мінімум, має для вас сенс. У результаті ваш партнер, імовірно, оцінить все, що ви робите, щоб подбати про дрібниці у вашому житті, а спроби розважитися можуть бути перервані романтичними суперечками.

Якщо ви перебуваєте в парі, ваш коханий може витлумачити ваші ідеї як бажання вийти зі стосунків або виявити до нього неповагу. У вівторок Сонце освітить ваш соціальний 11-й дім, але водночас протистоятиме Плутону. Оскільки Плутон перебуває у вашому секторі романтики, цей космічний зв'язок може викликати у вашого партнера почуття одержимості або володіння.

Вони ризикують взяти контроль за любов - вам доведеться покласти цьому край. Якщо ви самотні, то можете бути задоволені цим, оскільки, найімовірніше, станете свідком того, як друзі розбираються з тоннами драми у стосунках, які в сумі значать дуже багато.

У четвер Меркурій увійде в знак Діви, що дасть вам змогу проявити всі свої найкращі якості, пов'язані з організованістю, ефективністю та сервісом. Якщо ви любите когось, то, найімовірніше, будете готові зробити для нього багато чого. Самотні? Ви можете залучити когось, показавши, наскільки ви незамінні. Тільки не переборщіть - нехай ця людина заслужить і на вас.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Романтика і відповідальність зараз не зовсім поєднуються. Один із ваших друзів може спробувати звести вас із кимось, але незабаром стане зрозуміло, що ця людина - трохи "ремонтник". Вам зовсім не обов'язково зустрічатися з проєктом - можливо, вам доведеться м'яко нагадати про це своєму приятелеві. Якими б благими не були його наміри, ця людина, найімовірніше, вам не підходить.

Якщо ви перебуваєте у стосунках, то, можливо, ви і ваша друга половинка будете сперечатися з приводу домашніх і професійних обов'язків. Крім того, ви можете почуватися поглиненими сімейною кризою, яка висмоктує радість із вашого зв'язку. Ви можете подолати це!

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Упевненість у собі - ваше друге ім'я цього тижня, Стрілець! Якщо ви самотні, Марс у вашому секторі партнерських стосунків дасть вам стимул проявити себе і повернутися в гру знайомств. У парі? Ваша друга половинка може почуватися прекрасною, як сонячний промінчик. У четвер Сонце у вашому 9-му домі розвитку прекрасно з'єднається з енергійним Марсом, який зараз перебуває у вашому секторі стосунків.

Коханий або супутник може зробити щось, що підніме вам настрій саме тоді, коли ви дійсно можете скористатися цим яскравим світлом. Миттєвий приплив щастя нагадає вам, що, хоча роман не завжди може бути ідеальним, він, безумовно, кращий з турботливим партнером.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Любов і гроші - гострі теми цього тижня, особливо якщо вони переплітаються в поточних або потенційних стосунках. Довгострокові пари можуть зазнавати труднощів із фізичною близькістю або веденням бюджету, які неможливо ігнорувати. Ви намагаєтеся зберегти контроль над ситуацією, і хоча це абсолютно нормально - командувати собою, не намагайтеся контролювати свого партнера.

Замість цього запитайте себе, які проблеми вам в кінцевому підсумку потрібно вирішити. Будьте вразливі й обговоріть усе в команді. Найімовірніше, ви будете раді цьому. Одинак? Ви можете більше зосередитися на балансі своїх фінансів, ніж на побаченнях. Фінансові та емоційні витрати, пов'язані з новими стосунками, наразі будуть непосильними.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Романтичні стосунки можуть відчуватися як "дотик і догляд" - особливо якщо ви перебуваєте в партнерстві. Можливо, ви або ваш партнер приховували щось, що мало бути повністю розкрито. У вівторок Сонце у вашому секторі партнерства протистоятиме Плутону у вашому знаку. Ваш любовний інтерес може відчути, що не може довіряти вам у чомусь.

Тим часом у вас може виникнути відчуття, що вас несправедливо загнали в кут або викрили. Настав час чесно оцінити стан вашого любовного зв'язку і вирішити, чи варто його відроджувати або скасувати. Зовсім самотні? Чудове з'єднання Сонця і Марса у вашому романтичному секторі в четвер може принести вам веселощі!

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Спілкування між вами і вашою другою половинкою скоро значно покращиться! Ваш партнер має гарну інтуїцію щодо того, що може бути не так у ваших стосунках або що може вас турбувати. Ви можете бути приємно здивовані тим, наскільки логічно ваш коханий викладає суть проблеми, а потім, не втрачаючи жодної секунди, перераховує можливі варіанти її вирішення.

Якщо ви самотні, ваші думки зайняті наступними стосунками. Можливо, ви витратили чимало часу на складання списку ідеальних партнерів. Хоча це чудова ідея - мати стандарти, водночас не забувайте, що досконалості не буває. Зрештою, ця людина - теж людина.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти