StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень з 19 до 25 лютого: Раку - все й одразу, Діві - легкість

18 лютого 2024, 13:49
Проникливість одного з друзів Скорпіона може стати для вас справжнім порятунком у любовному житті.
Любовний гороскоп на тиждень з 19 до 25 лютого: Раку - все й одразу, Діві - легкість
Любовний гороскоп на тиждень / Коллаж Главред, фото скріншот YouTube (Spiritual Dive), freepik

У цьому тексті ми зануримося у світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати на кожен зі знаків зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 19 до 25 лютого?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Це сприятливий тиждень для того, щоб друзі перетворилися на коханців. У четвер Венера і Марс насолоджуватимуться сексуальними обіймами у вашому секторі дружби, що дасть змогу вам, нарешті, перевести на новий рівень ту хімію, яку ви відчували з приятелем. Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, то ваші взаємні бажання можуть бути використані таким чином, що ви зможете досягти спільного прагнення - ви неодмінно відсвяткуєте цю подію! З іншого боку, якщо ви почуваєтеся виснаженим, то в суботу, під час повного Місяця, ви можете відчути себе оновленим. У цьому разі ви можете використати цю оновлену енергію, щоб знову зосередитися на сердечних справах.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Ваше любовне життя ось-ось отримає чудовий імпульс! Суботній Повний Місяць перебуває у вашому секторі романтики і принесе задоволення в сердечних справах, незалежно від того, який ваш поточний статус стосунків. Якщо ви нещодавно почали зустрічатися з кимось, то ця лунація може показати вам, що ви зовсім не обманюєте себе щодо цієї людини. Ваші почуття щирі - і, найімовірніше, взаємні! Якщо ви вже перебуваєте в усталених стосунках, можливо, ви і ваш коханий ставите на перше місце задоволення. Зовсім самотні? Це Повний Місяць самореалізації, тож ваша кохана людина може бути ближчою, ніж ви думаєте.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Романтика - це пригода, незалежно від того, летите ви до далеких любовних можливостей чи відкриваєте своє серце для зв'язку із сусідами. Якщо ви перебуваєте в парі, то цього тижня ви можете практично прокотитися на чарівному килимі разом зі своїм коханим. Можливо, у вас немає точного пункту призначення, але ви обидва знаєте, що головне - це подорож. У четвер Венера і Марс обіймуться у вашому 9-му домі експансії. Це вирівнювання, безсумнівно, принесе позитивні вібрації у ваше любовне життя, сприяючи його розвитку незалежно від статусу стосунків. Наприклад, якщо ви самотні, ви можете вирушити в самотню пригоду й у своїх подорожах зустріти наступне кохання всього свого життя.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Любов, гроші, секс - усе це написано для вас на зірках! Якщо ви перебуваєте у стосунках, то, можливо, ви і ваш коханий будете збуджені одне одним навіть більше, ніж зазвичай, завдяки тому, що в четвер Венера і Марс ідеально з'єднаються у вашому 8-му домі інтимних стосунків. Ваш еротичний зв'язок буде потенційно посилено фінансовим задоволенням, тож не скидайте з рахунків те, як гроші можуть надихати на прихильність або поглиблювати стосунки. Розкішні побачення можуть здатися особливо захопливими! Самотні? Можливо, до вас звернеться хтось, хто захоче зайнятись сексом без зобов'язань. Навіть якщо ви погодитеся, вас обох можуть швидко охопити почуття.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Цього тижня ви зможете насолодитися ідеальним поєднанням романтичного кохання з душевним поривом. Венера і Марс, закохані знаки зодіаку, у четвер вступлять у палкі обійми просто у вашому секторі стосунків, що принесе вам більш ніж ідеальний потенціал для розвитку любовних і партнерських стосунків. Цього тижня ви обидва хочете одного й того ж: одне одного! Якщо вам вдасться зберегти простоту і зосередитися на любовному зв'язку, ви будете в повному порядку. Навіть якщо ви самотні, у вас є реальний потенціал притягнути когось на свій бік. Не турбуйтеся про те, як - просто живіть своїм життям, і нехай Всесвіт подбає про все інше.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Протягом усього тижня у вашому серці пануватиме легкість. Ваше почуття бажання надзвичайно пов'язане із загальним станом здоров'я, тож якщо ваше самопочуття незадовільне, це може позначитися на вашому лібідо більш негативно, ніж вам хотілося б визнати. На щастя, цього тижня ви, ймовірно, помітите, що все не тільки знову в робочому стані, але й ви дійсно повернули собі колишній ритм життя в якомусь новому і поліпшеному вигляді. Можливо, ви спробували альтернативні методи лікування, щоб відновити гарне самопочуття або збалансувати гормони (якщо це було проблемою). У будь-якому разі, ви будете раді, що до вас повернувся ваш настрій. Уперед, Діво!

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Цього тижня ви, як ніхто інший зі знаків, зможете отримати вигоду з рідкісного космічного танцю, присвяченого коханню, романтиці та задоволенням! У четвер Венера і Марс ідеально з'єднаються у вашому секторі істинної любові, пропонуючи вам надзвичайний потенціал для романтичних подій - незалежно від того, який ваш поточний статус стосунків. Це класична комбінація для дивовижної хімії під час знайомства з новою людиною, а якщо ви вже перебуваєте у стосунках, то можете розраховувати на найтепліші фізичні та емоційні прояви почуттів. Неважливо, з ким ви зараз або з ким сподіваєтеся бути, сумісність практично гарантована.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Проникливість одного з ваших друзів може стати для вас справжнім порятунком у любовному житті. Цей приятель може стати для вас голосом розуму, коли ви піддастеся спокусі піти по головах в ім'я кохання (або того, що, як ви сподіваєтеся, буде коханням). Ваш одноліток, найімовірніше, побачить вас крізь дим і дзеркала і дасть вам зрозуміти, чи приймаєте ви практичне і дієве рішення щодо свого любовного життя. Вони не дозволять вам грати в дурня! Довіртеся цьому приятелеві - навіть якщо він говорить те, що ви не хочете чути. Зробіть над собою зусилля і оцініть їх за те, що вони говорять вам правду.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Ухвалюючи рішення про кохання, ви маєте використовувати і голову, і серце. Це гарантує, що, що б ви не вирішили, все буде на краще. У четвер Венера і Марс прекрасно з'єднаються у вашому секторі спілкування, об'єднавши думки про кохання з практичними кроками, спрямованими на втілення логіки в конкретні справи. Це може бути що завгодно - від того, щоб набратися сміливості й запросити на побачення нового сексуального сусіда, у якого ви закохані, до того, як ви і ваш коханий приймете важливе рішення про напрямок ваших стосунків. Ви знаєте, що робити, і не будете зволікати!

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

Цього тижня ви можете розглянути свій профіль самооцінки в питаннях кохання і стосунків - за необхідності ви здатні внести відповідні корективи. Гарна новина полягає в тому, що будь-які активні зміни, які ви зробите, мають значно поліпшити ваше любовне життя (і вашу впевненість у собі). Наприклад, ви можете об'єктивно усвідомити, що очікуєте від партнера певних витрат енергії та ресурсів на любовний зв'язок, але він не відповідає вам взаємністю. Ви миттєво зміните ситуацію! З іншого боку, можливо, ви продовжуєте приймати від когось крихти, а не шведський стіл любові, на який ви заслуговуєте. Ви більше ні хвилини не будете голодувати в пошуках любові.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Цього тижня ви просто чарівні, тож обов'язково скористайтеся цим незвичайним настроєм! Ви зможете завестися й отримати максимум задоволення від будь-якого поточного романтичного сценарію. У четвер Венера і Марс опиняться у вашому знаку в палких обіймах і піднімуть ваш особистий фактор сексуальності до практично неможливого рівня. Від вас буде виходити стільки сексуальності, що достатньо буде лише поглянути на об'єкт вашої симпатії, і він опиниться у ваших руках. Якщо ви самотні, то цього тижня ви гарячі як ніколи, тож не витрачайте всю цю сексуальну енергію на самоті на дивані. Виходьте на вулицю.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Реалізація стосунків - це те, що ви можете побудувати! Повний місяць у суботу освітить ваш сектор партнерства, поглиблюючи поточний любовний зв'язок найпрекраснішим чином. Можливо, ви і ваш партнер заручитеся, переїдете жити разом або будете будувати конкретні весільні плани. Якими б не були подробиці, ви обидва, ймовірно, переконаєтеся, що ваші стосунки просто "працюють", і будете дуже щасливі, що ви є одне в одного. Якщо ви самотні, це ідеальна можливість проаналізувати, чого ви хочете від своїх наступних стосунків. Ви можете прорахувати все до найдрібніших деталей, щоб підготуватися до втілення своїх бажань у майбутньому. Немає ніякої плутанини в тому, чого ви хочете.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти