StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 18 лютого: хто відчує на собі загострення хвороб

17 лютого 2024, 21:03
334
Сьогодні можуть виникнути ускладнення на роботі, і домовитися про щось буде непросто.
Місячний календар на 18 лютого
Місячний календар на 18 лютого / Колаж Главред, фото Instagram (guzmanramos90)

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 18 лютого згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

18 лютого - Місяць, що зростає. З 10:31 - 10-й день місячного циклу. Місяць у Близнюках.

Вплив Місяця на людину 18 лютого

Можливо, сьогодні вас відвідають тривожні почуття, страхи і похмурі думки. Може навіть виникнути підвищена зарозумілість. У будь-якому разі, намагайтеся уникнути цього, оскільки можливе покарання за гординю. Помічено, що сьогодні багато людей схильні до конфліктів, виправдовують свої помилки і перекладають відповідальність за свої невдачі на інших.

відео дня

Вплив Місяця 18 лютого у сферах життя

Бізнес і гроші: Сьогодні можуть виникнути ускладнення на роботі, і домовитися про що-небудь буде непросто. Уникайте напружених ситуацій і спростіть роботу. Будьте обережні з керівництвом; ваші колеги, партнери та клієнти можуть бути налаштовані недружелюбно. Краще відкласти нові знайомства і зустрічі, оскільки вони не принесуть користі. З іншого боку, день сприятливий для творчої роботи - посилена праця може призвести до створення цінного і вартого уваги твору. Не рекомендується проводити фінансові операції і слухати поради сьогодні, оскільки є ризик стати жертвою обману. Також не рекомендується брати кредити, повертати борги і підписувати важливі фінансові документи. Судові справи також краще відкласти - сьогодні не вдалий день для цього.

Здоров'я: У людей з основними захворюваннями можливе загострення серцевих захворювань, невралгій, фобій і депресій. Сьогодні також спостерігаються випадки інтоксикації та отруєння. Приділіть особливу увагу своєму самопочуттю: піклуйтеся про себе, це дуже важливо сьогодні. Хвороби, що "показують пазурі", попереджають про те, що ви вибрали неправильний шлях для свого духовного розвитку.

Стрижка волосся: Не варто відкладати стрижку на сьогодні, нова зачіска буде доречною. Також можна зробити домашню маску для волосся - це також буде корисно.

Стосункиі шлюб: Сьогодні не рекомендується починати з'ясування стосунків. У вас може накопичитися невдоволення людьми, які вас оточують, але конфлікт із ними може бути небезпечним для обох сторін. Романтичне побачення з протилежною статтю підходить і може бути корисним, але секс може не принести радості і навіть нашкодити. День, загалом, не підходить для укладення шлюбу.

Сон у ніч на 18 лютого

Сни можуть бути важкими і болісними, але не варто їм вірити.

Порада на 18 лютого за місячним календарем

Остерігайтеся розлиття молока і рідше дивіться в дзеркало. Не випадково, що саме цього дня існує прикмета про розбиті дзеркала.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти