StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на червень 2023: яскраві почуття, курортні романи і ризик захворіти

1 червня 2023, 05:23
У перший місяць літа в любовній сфері можливі й розчарування, й приємні події, попередив астролог Влад Росс.
Влад Росс
Чого чекати в коханні та стосунках у червні 2023 - прогноз Влада Росса / Колаж: Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на червень 2023 і розповів, що принесе перший місяць літа у коханні та стосунках.

За словами фахівця, в червні багатьох захоплять яскраві почуття.

"Коли Марс і Венера у Леві, як правило, процвітають курортні романи, тому любов можна шукати на пляжах і в будинках відпочинку", - розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

У червні в любовній сфері можливі й розчарування, й приємні події. Люди будуть активно знайомитися, зізнаватися у своїх почуттях, відвідувати різні заходи і заклади – будь-які місця, де можна і себе показати, і на інших подивитися.

"Однак слід бути обережнішими при знайомствах, оскільки 4-11 червня ризики будуть великі. Є небезпека навіть підхопити венеричне захворювання", - попередив астролог.

Тим парам, у яких стосунки вже склалися, червень потрібно провести красиво - порадувати коханих сюрпризами і широкими жестами.

"Коли Венера в знаку Лева, багатьом буде хотітися показати себе з кращого боку, прорекламувати себе, проте далеко не завжди цей образ відповідатиме реальності. Якщо людина занадто випинає свої достоїнства і хвалить себе, не варто їй довіряти – краще перевірити, наскільки слова підтверджуються реальними діями. Є ризик побачити красиву обгортку, за якою насправді нічого немає, особливо слід остерігатися альфонсів", - розповів Влад Росс.

Також він додав, що червень 2023 - прекрасний час для того, щоб зайнятися фітнесом, наростити м'язи. Особливо сприятливі для цього друга і третя декади місяця.

Дивіться відео - Горосокоп на червень 2023 від Влада Росса:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти