StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хто стане щасливчиком вересня 2024 року: астролог назвав 4 знаки зодіаку

28 серпня 2024, 10:16оновлено 28 серпня, 11:53
2545
Найбільше в перший місяць осені пощастить Овнам, Ракам, Скорпіонам і Козерогам.
Влад Росс, гороскоп
Влад Росс сказав, кому найбільше пощастить у вересні / Колаж: Главред, фото: УНІАН, pixabay.com

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень 2024 року і назвав чотири знаки зодіаку, яким пощастить найбільше в перший місяць осені.

Як розповів Росс в інтерв'ю Главреду, на Овнів чекає романтичне знайомство, але не варто покладати на нього занадто великі надії. Для Рака вересень 2024 року стане проривним місяцем. Скорпіони можуть сміливо прощатися з тим, що не приносить жодної радості. Козерогам потрібно уважніше ставитися до свого здоров'я та прислухатися до порад коханої людини.

Гороскоп на вересень 2024 - Овен

Успіх обов'язково прийде у вересні 2024 року до тих Овнів, які долають власні слабкості та страхи. У вересні представникам знака стане простіше зруйнувати стару неправильну модель поведінки і створити нову. Хороші звички, закладені цього місяця, скоротять шлях Овна до бажаних вершин. Загалом, вересень буде вдалим для Овна періодом.

Сприятливі дні вересня-2024 для Овна: 11, 16, 21, 25, 29.

Несприятливі дні вересня-2024 для Овна: 4, 8, 13, 23.

Кар'єра. Овну доведеться дуже багато працювати у вересні. Місяць варто почати зі складання чіткого плану, і тоді можна буде досягти успіху. Зривів домовленостей і конфліктів із партнерами у вересні в Овна не передбачається. Робота протікатиме в спокійному ритмі, що сприятиме відмінним результатам.

Гроші. Матеріальне становище Овна у вересні може покращитися завдяки новому партнеру, оскільки Венера, планета щастя і кохання, буде в домі ділового партнерства і стосунків.

Особисте життя. У вересні зірки обіцяють Овну теплі стосунки з другою половинкою. Партнер Овна стане більше цікавитися його думками, переживаннями, ставити запитання про роботу або хобі.

"У Овнів, стосунки яких давним-давно себе вичерпали, зірки можуть допомогти розірвати зв'язок, що став нестерпним, причому найбільш безболісно для обох. Перша декада вересня підійде для офіційних розлучень", - сказав Росс.

Кінець вересня обіцяє Овну романтичні знайомства, які будуть досить стрімко розвиватися. Найімовірніше, новий зв'язок триматиметься на фізичному потязі, тому навряд чи у цих стосунків буде майбутнє.

Здоров'я. У першій половині вересня Овен почуватиметься чудово. Імовірність захворіти буде близькою до нуля, оскільки захисні сили організму зростуть. Однак у середині вересня про себе може нагадати хронічна недуга. Здача аналізів і проведення діагностики з використанням нових технологій найбільш доречні в період до 16-17 вересня, до затемнення.

Наприкінці місяця Овну слід звести навантаження до мінімуму. Потрібно поберегти здоров'я, і тоді не вилізуть будь-які серцеві захворювання, пов'язані з тиском.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на вересень 2024 - Рак

У вересні 2024 року в Рака буде багато спілкування, навіть із тими, з ким раніше він обмінювався лише вітальними фразами. Навколишні стануть більше і частіше цікавитися життям і думкою Рака. Потрібно дозувати інформацію про себе і не давати приводів для пліток, а також вчитися поєднувати приємне з корисним. Вересень буде сильним і проривним місяцем, зі знаком "плюс".

Сприятливі дні вересня-2024 для Рака: 1, 5, 18, 23, 27.

Несприятливі дні вересня-2024 для Рака: 3, 7, 21, 29.

Кар'єра. У роботі та кар'єрі Рака у вересні все вируватиме, як бурхливий потік. З'явиться багато сил і енергії з 4 вересня. Рак буде багато спілкуватися, листуватися, телефонувати, також можливі ділові поїздки. У вересні сприятливо буде організувати новий бізнес-проект. Раку стане доступна прихована раніше інформація, що буде перевагою перед колегами і партнерами - скористатися цим потрібно буде грамотно.

Кінець місяця принесе закінчення якоїсь справи або процесу. Судовий розгляд вирішиться на користь Рака.

Гроші. У вересні Рак може сподіватися на стабілізацію фінансової ситуації та її поліпшення. Можна сміливо просувати свої ідеї. Є шанс знайти неймовірно високооплачувану роботу, отримати прибуток, розрахуватися з боргами.

Особисте життя. У першій половині вересня Рак цілком і повністю зануриться у справи вдома, займеться вирішенням побутових проблем, ремонтом, перестановкою. Також можна почати підшукувати нове житло. Сприятливий переїзд на нове місце проживання та еміграція. Сімейним Ракам друга половина місяця подарує повну гармонію у взаєминах із дітьми. Нові стосунки навряд чи зародяться у Рака на початку вересня.

Здоров'я. Запас життєвих сил Рака на початку вересня буде невисоким. Варто відкласти тренування і зменшити фізичні навантаження. Наприкінці місяця стануть вразливими нирки. Слід відмовитися від спиртних і газованих напоїв, а також не переохолоджуватися, оскільки є ризик підчепити ГРВІ, грип, застуду.

Гороскоп на вересень 2024 - Скорпіон

Скорпіону у вересні-2024 доведеться пожинати плоди посіяного в попередні місяці. Вересень буде прекрасним періодом для Скорпіона. Радіючи першим перемогам, представники знака повинні продовжувати прокладати шлях до заповітних вершин. Розташування зірок вказує на ймовірність зміни житла, переїзду в інше місто або країну. Ця подія ознаменує початок щасливішого етапу в житті. Можна сміливо розлучатися з тим, що не приносить жодної радості.

Сприятливі дні вересня-2024 для Скорпіона: 15, 22, 24.

Несприятливі дні вересня-2024 для Скорпіона: 1, 9, 13.

Кар'єра. У першій половині вересня Скорпіону доведеться тісніше спілкуватися з людьми, що займають більш високе службове становище. Можливо, це навіть буде особисте спілкування, що ризикує спровокувати поширення пліток серед колег. Але Скорпіон усе зможе подолати.

У другій половині місяця перед Скорпіоном відкриються цікаві перспективи кар'єрного зростання. Але потрібно постаратися не форсувати події, не підкреслювати свої переваги, вказуючи на недоліки інших.

Гроші. У фінансовій сфері Скорпіону у вересні критично важливо грати за правилами: будь-які протизаконні дії можуть призвести до сумних наслідків. Заможні Скорпіони можуть отримати чудові нові фінансові можливості. Підприємцям-Скорпіонам вересень може принести фінансовий успіх завдяки новим планам і проєктам.

Особисте життя. Щоб справити гарне враження на ту людину, з якою Скорпіон познайомиться в першій половині вересня, потрібно блиснути ерудицією, продемонструвати широкий світогляд, а провести вечір краще не в ресторані або клубі, а на концерті класичної музики або театрі.

У другій половині вересня почнеться період, коли головною стане романтика. Закоханим Скорпіонам варто використати цей момент, щоб поглибити стосунки з обранцем, внести свіжі нотки. На вільних Скорпіонів у другій половині місяця чекає курортний роман, який може перерости в сильне сексуальне почуття, особливо 23-30 вересня.

Здоров'я. У першій половині вересня у Скорпіона не передбачається серйозних проблем зі здоров'ям. Однак ближче до середини вересня варто бути обережнішими: відмовитися від алкоголю, обмежити вживання важкої жирної їжі, м'яса, щоб не допустити проблем із печінкою. У другій половині місяця Скорпіон відчує прилив енергії. Цей час сприятливий для занять спортом, танцями.

Дивіться відео - Влад Росс поділився гороскопом на вересень 2024 року для всіх знаків зодіаку:

Гороскоп на вересень 2024 року - Козеріг

У вересні 2024 року кипуча діяльність Козерога викличе чимало пліток та інтриг, але він не стане помічати таких дрібниць. Вересень буде дуже вдалим місяцем для представників цього знака зодіаку. Після того, як Козеріг відокремить недоброзичливців від союзників, варто почати діяти в компанії, причому не так важливо - працює Козеріг над новим проєктом чи просто зібрався по магазинах. Вересень буде насиченим: гарячі новини, корисна інформація, приємні зустрічі, знайомства. Якщо Козеріг планував провести переговори, вирушити в поїздку і почати здобувати додаткову освіту, у вересні саме час усе це зробити.

Діючи за принципом "людина - сама коваль свого щастя", Козеріг доб'ється феєричних результатів - і особистих, і службових.

Сприятливі дні вересня-2024 для Козерога: 5, 8, 11, 12, 17, 22, 26.

Несприятливі дні вересня-2024 для Козерога: 1, 3, 9, 13, 15, 23, 30.

Кар'єра. На початку осені пріоритетними для Козерога стануть питання кар'єри. Начальство вимагатиме максимуму активності, але з працездатністю Козерога це не буде проблемою. Слід бути уважнішим, оскільки ділові партнери можуть підвести.

Гроші. Гаманець Козерога у вересні важитиме так само, скільки б він не витрачав. Цього місяця придбати вдасться більше, ніж витратити. Фінансові справи складатимуться дуже вдало. Однак варто вчасно погашати кредити і повертати борги: що більше боргів поверне Козеріг, то більше грошей у нього буде надалі.

Особисте життя. Козерогу у вересні потрібно прислухатися до порад коханої людини: вони не лише виявляться слушними, а й дадуть змогу зберегти гармонійні стосунки. Наприкінці вересня всі сімейні та побутові питання у Козерога вирішаться зі знаком "плюс".

Здоров'я. Козеріг у вересні буде сповнений сил, але, якщо він вирішить зміцнити організм, це не буде зайвим. Від нових і невипробуваних біодобавок краще поки що відмовитися. Лікувальні програми для печінки та косметичні процедури для шкіри будуть вельми ефективними. Прекрасний час для занять фітнесом, оздоровчих і косметологічних програм. Сприятливе відвідування басейну. Харчуватися слід регулярно і раціонально, дрібними порціями. Гарний час, щоб відвідати гастроентеролога.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти