StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на тиждень з 27 листопада до 3 грудня: Діві - важке рішення, Стрільцю - розширення горизонтів

26 листопада 2023, 13:48
У Терезів трапиться завершення глави життя, це може відкрити шлях до чогось набагато більшого.
Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), flickr (Psychic 2tarot)

Для всіх знаків зодіаку на тиждень з 27 листопада до 3 грудня карти Таро пророкують різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Лицар Пентаклів

Чи не літали ви в хмарах останнім часом? Цього тижня лицар Пентаклів закликає повернутися на землю і докласти зусиль до реалізації своїх ідей. Можливо, ви страждаєте від того, що "тільки говорите, але не робите". А може бути, ви відкладаєте виконання повсякденних обов'язків на користь більш цікавих пропозицій. Незалежно від ситуації, рекомендується розробити план дій або дотримуватися розпорядку дня, оскільки прогрес найкраще досягається завдяки дисципліні.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: КорольПентаклей

Успіх у ваших руках! Король Пентаклів вказує на те, що у вас є все необхідне для створення фінансового достатку в житті, і тепер просто потрібно рухатися вперед, втілюючи в життя всі ті ідеї, які ви, можливо, обмірковували. Ви думали про те, щоб почати нове ділове підприємство або вкласти гроші в будь-яку справу? Можливо, це той самий сигнал, якого ви так довго чекали, щоб приступити до справи, але не варто відразу ж кидатися вперед. Опрацювання плану і вибудовування всіх своїх дій в ряд дозволять вам домогтися найбільш плідного результату.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Королева Пентаклів

На цьому тижні комусь знадобиться додаткова турбота! Королева Пентаклей-справжня годувальниця: саме вона стежить за тим, щоб всі були ситі, в будинку був порядок, а близьким приділялося достатньо часу і уваги. Коли вона з'являється в розкладі, це сигнал про те, що комусь може знадобитися більше підтримки, ніж зазвичай. Може бути, хтось із ваших знайомих відчуває труднощі, або це ви самі потребуєте плечі, на яке можна спертися? Якщо ви відчуваєте себе не в своїй тарілці, не бійтеся звернутися за допомогою. Ресурси є, і це нормально просити про те, що вам потрібно.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Паж Кубків

Цього тижня тримайте відкрите серце та відкритий розум! Паж Кубків закликає вас повернутися до того часу в житті, коли ви були більш дитячими, безстрашними, ідеалістичними. Можливо, минулі чи останні обставини зробили вас більш цинічними та замкнутими, щоб захистити себе від болю. Такий підхід, звичайно, може допомогти уникнути нового болю, але він також може перешкодити випробувати радощі життя. Не дозволяйте своєму минулому так диктувати вам майбутнє. Навчіться знову довіряти.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Двійка Пентаклів

Цього тижня ви дізнаєтесь, що життя - це балансування! Двійка Пентаклей символізує досягнення гармонії з протиборчими силами. Вас останнім часом звуть в різні боки? Чи суперечать ваші бажання і потреби? Робота забирає час від особистого життя або навпаки? Ця карта пропонує вам зробити крок назад і зрозуміти свої пріоритети. Зрозумівши, на що ви хочете витратити свій час та енергію, ви зможете знайти рішення, яке забезпечить вам довгостроковий успіх у всіх сферах вашого життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Імператор

Імператор закликає вас повністю оволодіти своєю справжньою силою! Ваш життєвий досвід допоміг знайти цінну мудрість і проникливість. Як ви можете використовувати це, щоб допомогти собі? Як ви можете використовувати це, щоб допомогти іншим? Можливо, на цьому тижні хтось із близьких попросить у вас поради або настанови - не цурайтеся. Крім того, ви можете опинитися перед необхідністю прийняти важке особисте рішення. Не хвилюйтеся, тепер у вас є знання та перспективи, які допоможуть впоратися з будь-яким із цих позитивних сценаріїв.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Смерть

Не лякайтеся цієї карти! Карта Смерть - одна з найбільш трактованих карт Таро. Вона не символізує фізичну смерть - скоріше, мова йде про трансформацію особистості і позбавлення від того, що більше не служить нам. За що ви трималися, від чого вам необхідно позбутися? Завершення цієї глави вашого життя може відкрити шлях до чогось набагато більшого. Цього тижня зверніть увагу на можливість відмовитися від того, що утримує вас від майбутнього, якого ви заслуговуєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Ієрофант

На цьому тижні ви можете виявити себе прихильником нової справи! Ієрофант - це карта, що являє собою систему вірувань, традицій та інституту. Можливо, ви відчуваєте себе загубленим, безцільним і нужденним у напрямку. Якщо ви думали приєднатися до нової групи, то зараз саме час! Опинившись в оточенні людей схожого складу розуму, ви зможете знайти ту спільність, якої так не вистачало. Ці однодумці можуть стати потужним джерелом підтримки в процесі становлення особистості.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Трійка Жезлів

Можливості для вас зараз справді безмежні. Трійка Жезлів сигналізує про те, що у вас буде безліч можливостей розширити свої горизонти в тій чи іншій мірі. Подивіться на мить за межі своїх нинішніх обставин і подумайте про своє майбутнє. Яким ви бачите своє майбутнє? Зараз не час думати про мале. Ваш потенціал безмежний, тому використовуйте ці можливості, коли вони з'являться. Найбільші успіхи лежать за межами вашої зони комфорту.

Гороскоп Таро на тиждень - Козоріг

Карта: Вісімка Жезлів

Вісімка Жезлів уособлює високу енергію і поступальний рух вперед, означаючи час, коли потрібно братися за справи і втілювати їх в життя. На цьому тижні може виникнути відчуття, що на вас навалилося багато справ, і буде важко зрозуміти, на що слід звернути увагу. Боріться з відволікаючими факторами, зосередившись на одній цілі та усунувши всі відволікаючі фактори, щоб зосередитися на ній. Використовуючи цю енергію на свою користь, ви перетворите цей період на період високої продуктивності та прогресу.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Король Кубків

Ваша тема цього тижня - успішне застосування сили, а точніше, емоційної стійкості. Король Кубків - людина прониклива, емоційно врівноважена і контролює ситуацію. Отримання цієї карти - нагадування про необхідність використовувати свою емоційну зрілість, коли ви будете розбиратися з тим, що життя підкинуло останнім часом. Можливо, ваш початковий інстинкт полягав у тому, щоб придушити всі емоції, які ви відчували щодо цієї ситуації. І навпаки, ви могли дозволити своїм емоціям взяти верх. Ця карта закликає використовувати своє серце і голову, щоб впоратися з цією особистою проблемою.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Шістка Мечів

Можливо, саме на цьому тижні ви нарешті відпустите те, що занадто довго висіло над вами. Шістка мечів служить нагадуванням про те, що, хоча це може бути важко, іноді у нас немає іншого вибору, крім як вийти зі складної ситуації. За що ви трималися, що заважало побудувати світле майбутнє? Настав час забути про це раз і назавжди. Це буде непросто, але в кінцевому підсумку це правильне рішення.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело

Більше гороскопів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти