StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 27 листопада 2023: Повня обіцяє обман, спокуса і нещасливий шлюб

26 листопада 2023, 09:13
603
Існує ризик піддатися впливу, стати ледачим і вразливим перед шкідливими впливами.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото flickr (freestocks.org., DebAnne70)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 27 листопада згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

27 листопада - Повний Місяць. З 15:30 - 15-й день місячного циклу. Місяць у Близнюках.

Вплив Місяця на людину 27 листопада

Сьогодні вплив Місяця настільки потужний, що всі аспекти особистості людини, як позитивні, так і негативні, посилюються в багато разів. Внутрішній спокусник стає більш активним, що може призвести до спокус в різних сферах життя. Існує ризик піддатися впливу, стати ледачим і вразливим перед шкідливими впливами, оскільки контроль над поведінкою ослаблений, а інстинкти проявляються в повній мірі. Під впливом цих сил можна зробити дурниці, але слід пам'ятати: наслідки можуть бути вкрай негативними.

відео дня

Вплив Місяця 27 листопада по сферах життя

Бізнес і гроші: Цей день вважається одним з найбільш невдалих для роботи і бізнесу. Можливі перешкоди і помилки. Рекомендується уникати вирішення серйозних питань і відкласти фінансові операції. Однак для публічних заходів, широко анонсованих, цей день підходить - відмінний час для проведення ярмарків, розпродажів, виставок, лотерей і конкурсів. Важливо суворо контролювати емоції, уникати конфліктів і вирішувати проблеми мирним шляхом.

Здоров'я: Хворий не повинен турбуватися про тяжкий перебіг хвороби — вона пройде легко і без серйозних наслідків. Рекомендується уникати хірургічних операцій. День сприятливий для посту і дієти, а їжа, гостра і гаряча, вважається корисною. Обмежте вживання тваринної їжі та фруктів. Калина вважається корисною.

Стрижка волосся: Зачіска в дні повного Місяця може бути прекрасною, але варто бути обережним, оскільки цей час може принести загострення страхів, підвищення тиску і головні болі. Також збільшується небезпека травм від ріжучих предметів.

Стосунки та шлюб: Це день спокус, обману, ілюзій і гріхів, що може привести до конфліктів і втрати взаєморозуміння з близькими. Важливо не піддаватися азарту, стримувати емоції і діяти розумно. Сьогодні не найкращий момент для прийняття подарунків і заняття сексом, а можливі спокуси краще використовувати для тренування управління потягом. П'ятнадцята місячна доба вважаються вкрай несприятливим періодом для укладення шлюбу.

Сон в ніч з 26 на 27 листопада

Вважається, що сни несуть в собі передвістя. У символічній формі вони можуть відображати проблеми, які потребують вирішення. Іноді сон може також дати підказку, як найкраще впоратися з виниклою проблемою.

Порада на 27 листопада за місячним календарем

Важливо утримуватися від прагнення до азарту, не дозволяючи собі відвідувати казино, грати в карти і в інші подібні розваги.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти