StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на 23 травня 2021 року всіх знаків Зодіаку: кому загрожує фатальне знайомство

23 травня 2021, 12:57оновлено 1 червня 2021, 15:00
Земному знаку не варто поспішати поповнювати коло знайомих, зазначається в астропрогнозі.
Фатальне знайомство загрожує Козерогам
Козерогам загрожує фатальне знайомство / Reuters

Для повітряних знаків Зодіаку Терези та Близнюки гороскоп на 23 травня 2021 року – це неділя та 13 місячний день – дуже несприятливий у діловому плані. Терезам та Близнюкам порадили відмовитися від починань, оскільки можна зіткнутися з невдачами.

Тривожний астропрогноз і для Козерогів, йдеться на supercook.ru.

Представникам цього знака порадили не поспішати впускати у своє життя нових людей, оскільки знайомство може стати фатальним.

Якої неділі чекати знакам Діва, Козеріг та Телець (стихія – земля)

Гороскоп на 23 травня 2021 року – Діва (дати знака – 23.08 – 22.09)

Якщо ви візьметеся за щось нове – чекайте на труднощі. Погляньте з нової точки зору на те, чого хотіли б досягти. Загрожують неприємності у сфері здоров'я. Постарайтеся утриматися від ризику. Вам не потрібні нервові й фізичні перевантаження. Якщо будете дуже багато працювати й турбуватися – життєвих сил стане істотно менше. Знайдіть час для відпочинку.

Гороскоп на 23 травня 2021 для Козерога (дати знака – 22.12 – 20.01)

Якщо хочете дати старт якійсь новій справі – чекайте на труднощі. Варто з іншого кута подивитися на ті цілі, до яких ви рухаєтеся. На важливі кроки варто зважитися в інший день.

читайте такожГороскоп на завтра 30 травня 2021 всіх знаків Зодіаку: шлях у пастку та крах надій
Не поспішайте впускати у життя нову людину. Постарайтеся запам'ятовувати те, що вам сниться. Сни можуть передвіщати близьке майбутнє.

Гороскоп на сьогодні – Телець (дати знака – 21.04 – 20.05)

"Доброзичливці" можуть проявити агресію. Здоров'я може опинитися у небезпеці. Варто остерігатися наклепу. Зробіть так, щоб дуже близько до вас не було людей, на яких не можна покластися. Під час спілкування варто бути обачними. Не варто поспішати впускати у своє життя нових людей. Будьте уважні до того, як себе почуваєте.

Якої неділі чекати знакам Лев, Стрілець та Овен (стихія – вогонь)

Гороскоп на 23 травня 2021 року для Овна (дати знака – 21.03 – 20.04)

Рівень ваших життєвих сил може стати вищим. Жінки стануть більш товариськими й помітнішими у різних компаніях. Якщо будете оптимістичними, дотепними й чарівними – опинитеся у центрі уваги. На особистому фронті очікується тепло й довіра.

Чоловікам не варто підпускати до себе людей, які негідні їх уваги. Через негідних людей загрожують ділові проблеми. Якщо не хочете проблем зі здоров'ям – уникайте ризикованих справ та фізичного перевантаження. Знайдіть час для відпочинку.

Гороскоп на сьогодні – Лев (дати знака – 23.07 – 22.08)

Будьте душевно щедрими, дотепними, впевненими у тому, що ви чарівні, і скрізь опинитеся у центрі уваги. Готуйтеся до того, що ви не залишитеся непоміченими. Чоловіки можуть зіткнутися з проблемами у творчій сфері та у сфері будівництва. Здоров'ю загрожують небезпеки. Відмовтеся від ризикованих справ, не варто перевантажувати тіло.

Гороскоп на 23 травня 2021 року – Стрілець (дати знака – 23.11 – 21.12)

У будь-якій діяльності знадобиться обережність, будьте стримані та "не вимикайте" голову. Ви можете зайняти більш вигідне місце в суспільстві чи поповнити гаманець. Якщо будете розкидатися обіцянкам – зіткнетеся з проблемами у робочій сфері та непорозуміннями. Завдяки обережності й обдуманості ситуація покращиться. Сон, який присниться, може у цей же день стати реальністю.

Якої неділі чекати знакам Водолій, Терези, Близнюки (стихія – повітря)

Гороскоп на 23 травня 2021 року для Терезів (дати знака – 24.09 – 23.10)

Можна зіткнутися з проблемами в особистому житті. День не підходить для старту нової справи. Якщо хочете проявити ініціативу – зробіть це у якийсь інший день. Будь-яка активність може завершитися проколом. Сприймайте непрості ситуації по-філософськи – вважайте їх перевіркою на стійкість. Ви зможете гідно з усім впоратися, головне – проявляйте гнучкість, тверезо оцінюйте тих, хто поруч, та "не вимикайте" мозок.

Гороскоп на 23 травня 2021 року – Водолій (дати знака – 21.01 – 18.02)

Чекайте на активний день. Події можуть бути динамічними. Чекайте корисного й стабільного спілкування з якимись далекими родичами. Вам під силу відновити стосунки з рідними людьми. Можливо, ті, хто поруч, стануть вас сильніше поважати. Чекайте від партнерів порядності й надійності.

Гороскоп на сьогодні – Близнюки (дати знака – 21.05 – 23.06)

Чекайте труднощів в особистому житті. День не підходить для старту нової справи й прояву ініціативи – загрожують провали. Готуйтеся до випробувань на стійкість. Ви зможете гідно з усім впоратися – потрібно бути гнучкими та "не вимикати" мозок. Варто продумати вихідні. Можливо, намічається щось неабияке.

Якої неділі чекати знакам Риби, Рак, Скорпіон (стихія – вода)

Гороскоп на 23 травня 2021 року – Риби (дати знака – 19.02 – 20.03)

Можете спробувати себе в новому ремеслі. Можна вивчати науки чи присвятити час творчому зростанню. Вам світить можливість зробити гаманець повнішим. Завдяки обіймам того, кого ви любите, можна відчути щастя. Дотримуйтесь режиму роботи та відпочинку. Не варто пити забагато алкоголю, кави та міцного чаю.

Гороскоп на сьогодні – Скорпіон (дати знака – 24.10 – 22.11)

Можете зайнятися продовженням роду. Можна будувати плани й братися за щось нове. Ви можете зробити так, що на деякий час гаманець стане повнішим.

читайте такожПовний місяць у травні 2021: коли настане, що можна робити і як змінити життя
Світять неабиякі вихідні, варто заздалегідь подумати, як ви їх проведете.Якщо ви хочете кудись вирушити, будьте обережні, – можна отримати опіки, отруїтися чи травмуватися.

Гороскоп на 23 травня 2021 року для Рака (дати знака – 22.06 – 22.07)

Не чекайте, що всі до вас будуть доброзичливо ставитися. Вас можуть обмовити. Не підпускайте до себе тих, кому не можна довіряти, навіть якщо це давні друзі. Не залишайте здоров'я на другому чи третьому плані, приділіть йому увагу. Якщо не хочете, щоб "оживилися" давні хвороби, – займіться профілактикою.

Якої неділі чекати всім знакам Зодіаку – прогноз від астролога Юлії Погорельченко

Експерт повідомила Главреду, що день найкраще провести у колі жінок. За її словами, чоловіки та жінки вранці, швидше за все, не знайдуть взаєморозуміння, тому краще відпочивати окремо.

Астролог додала, що свідомість може бути спотворено, ідеї будуть мало втілювані.

"...Обережно – загострення шахраїв. Уникайте прийняття важливих рішень. Будь-яку інформацію перевіряйте. Уважно з документами, ключами, за кермом", – порадила Погорельченко.

Співрозмовниця попередила, що доведеться повторно пройти уроки останніх місяців та попрацювати над помилками, оскільки Сатурн стає ретроградним.

Планета буде ретроградною з 23 травня до 11 жовтня.

У Юлії Погорельченко можна замовити найточніший гороскоп – особистий астропрогноз. Якщо хочете отримати прогноз, перейдіть за посиланням.

Що таке ретроградність планети

  • Ретроградність планети – це певний період, повідомляє Вікіпедія.
  • У період ретроградності планети спостерігачам із Землі здається, що небесне тіло "завмирає" в одній точці, а потім починає рухатися у зворотному напрямку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти