StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на 13 червня 2021 всіх знаків Зодіаку: заборона на ризик та загроза хвороби

13 червня 2021, 13:01оновлено 22 червня 2021, 09:55
Одному представнику земної стихії варто відмовитися від авантюр, порадив астропрогноз.
Хвороба у неділю загрожує Стрільцям
У неділю Стрільцям загрожує хвороба / Анастасія Олейнікова для Главреда

Неділя, 13 червня (3-4 місячний день), очікується досить небезпечною у житті знака Зодіаку Стрілець. Стрільців гороскоп на 13 червня 2021 року попередив про загрозу хвороб та болісних снів.

Серйозні неприємності також загрожують Тельцям, тому їм варто відмовитися від ризику й авантюр, йдеться на supercook.ru.

В астропрогнозі зазначається, що очікування цих зодіакальних представників можуть бути марними.

Що повітряним знакам – Близнюки (21.05 – 23.06), Водолій (21.01 – 18.02), Терези (24.09 – 23.10), світить у неділю

Точний гороскоп на сьогодні для Терезів

Можете проявляти активність у бізнесі та у справах, пов'язаних з комерцією, – день для цього буде сприятливим. Не чекайте падіння чи злету рівня життєвих сил – він залишиться незмінним. Якщо у вас буде забагато життєвих сил – чекайте на погіршення відносин з другом.

Протипоказане чаклунство, не можна гадати. Якщо порушите заборону – можете зазвати небезпечні злі сили.

Гороскоп на 13 червня 2021 року – Близнюки

Можете розраховувати на те, що творчий потенціал зросте. Вам може посміхнутися удача. Можливо, до обставин доведеться притиратися – бути терпимими чи креативними. Будьте готові показати, що ви вмієте все організовувати. Ймовірне серйозне зміцнення авторитету. Ви можете інакше поглянути на те, що вже пережито.читайте такожГороскоп на завтра 23 червня 2021 для всіх знаків Зодіаку: особисті "перевороти" та прибуткові ідеї

Загрожує одна серйозна неприємність – ви можете посваритися з людиною, яку близько до себе підпустили. Якщо не хочете, щоб конфлікт став затяжним – проявляйте мудрість і тактовність.

Гороскоп на 13 червня 2021 – Водолій

Можна будувати плани на вільний час чи обмірковувати якусь нову діяльність. Можете розраховувати на друзів, до їхніх слів варто дослухатися. З друзями можна вибудовувати плани, пов'язані з різними сферами – це і творчість, і бізнес, і політика.

Укладені угоди не будуть "кволими". Ви можете відправити на задній план особисте життя. Через це члени вашої родини можуть бути незадоволені.

Що вогняним знакам – Овнам (21.03 – 20.04), Стрільцям (23.11 – 21.12), Левам (23.07 – 22.08), світить у неділю

Гороскоп на сьогодні для Стрільців

Енергія космосу може прокинутися й перетворитися. Чекайте неприємностей у фізичній сфері. Ваше самопочуття може погіршитися, загрожує хвороба, можуть мучити сни. Може стати важче рухатися до мети через підступи тих, хто не бажає вам добра, неабияких перешкод з боку керівництва чи проколів. На любовному фронті очікується райдужніша ситуація.

Неждана неприємна новина може відволікти від особистого життя. Сновидіння скоро може втілитися у життя.

Гороскоп на 13 червня 2021 року – Овен

На робочому фронті вас можуть підштовхувати до ризику. Відмовтеся від ризикованих кроків – йдіть перевіреними шляхами. Якщо у вас ще немає сім'ї – постарайтеся якомога більше часу провести серед людей. Вам світить зустріч з людиною, яка надалі може стати вашим супутником життя.

Гороскоп на 13 червня 2021 – Лев

Щось всередині може підштовхувати вас вдатися до ризику в робочій сфері. День не підходить для ризику та експериментів – дійте перевіреними методами. Можлива сварка у сім'ї. Готуйтеся до побутових клопотів. Ви можете зазнати грошових втрат. У житті може щось різко змінитися – наведіть лад у голові та будьте готові до змін.

Що земним знакам – Дівам (23.08 – 22.09), Тельцям (21.04 – 20.05), Козерогам (22.12 – 20.01), світить у неділю

Гороскоп на сьогодні – Діва

Можете щось придбати. Чекайте на те, що у робочій та особистій сферах доведеться розбиратися з купівлею чи продажем якогось майна або розбиратися з грошовими справами.У робочій сфері вас можуть підштовхувати до якихось нововведень – не ведіться. Варто діяти способами, які вже перевірені. Якщо будете надто зайняті та не станете приділяти увагу близьким – вами можуть бути незадоволені.

Гороскоп на 13 червня 2021 року для Тельця

Очікування можуть бути марними, а обіцянки – помилковими. Можливі зваблювання. Постарайтеся не виділятися серед людей, які вас оточують. Відмовтеся від ризику та авантюр. Якщо виникнуть проблеми, можливо, знадобиться компроміс. Постарайтеся відвести на спілкування мінімальну кількість часу.

Не варто впускати у життя випадкових людей. Якщо будете багато спілкуватися – можете зіткнутися з неприємностями. Будьте терплячі та вичікуйте.

Гороскоп на 13 червня 2021 для Козерога

Готуйтеся до того, що день буде важким. Рівень ваших життєвих сил буде низьким. Якщо будете чимось займатися – дійте способами, які вже перевірено. Від експериментів варто відмовитися. Варто усамітнитися й побути у тиші. Будьте сумлінні та працьовиті.

Що водним знакам – Рибам (19.02 – 20.03), Ракам (22.06 – 22.07), Скорпіонам (24.10 – 22.11), світить у неділю

Гороскоп на сьогодні для Рака

Через те, що у вас багатий внутрішній світ, ви можете захотіти оточити себе незвичайними людьми. Викроїть час для себе – сходіть на виставку й подивіться на чиєсь мистецтво чи відвідайте театр. Критично ставтеся до того, як чините. Будьте терплячі та вичікуйте.

Гороскоп на 13 червня 2021 року – Риби

Можливо, трапиться щось, через що вам потрібно буде вирушити у дорогу. Якщо хочете, щоб під час подорожі все склалося добре, – ретельно підготуйтеся. Поступово ви станете краще почуватися.

читайте такожГороскоп на 15 червня 2021 всіх знаків Зодіаку: провальні справи, побачення та зміцнення даруДітям підліткового віку потрібно приділяти увагу. Якщо виникнуть неприємності, пов'язані з підлітками, – тримайте емоції під контролем.

Гороскоп на 13 червня 2021 – Скорпіон

Можете підбивати підсумки. Можна закінчити справи, які вже були розпочаті. Якщо є якісь проблеми, – займіться їх розв'язанням. Події, які відбулися, можуть свідчити про те, що ваші рішення та погляди правильні. Після обіду ви можете передчувати щось похмуре, можлива тривога.

Не варто йти на якісь кроки. Постарайтеся не бути нетактовними. Не можна розкидатися словами.

Прогноз від астролога Юлії Погорельченко для всіх знаків Зодіаку

Експерт повідомила Главреду, що вихідний день варто провести на свіжому повітрі, можна побути біля водойми. За її словами, у відносинах можуть з'явиться легкість та новизна, можливі несподівані подарунки та приємні знайомства.

"...В обід неділі вірогідні конфлікти у родині, боротьба за першість не принесе користі жодній зі сторін...", – попередила співрозмовниця.

Найточнішим вважається особистий гороскоп. Якщо хочете замовити персональний астропрогноз у Юлії Погорельченко, переходьте за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти