StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на вересень 2023: перед Скорпіонами відкриються можливості й прийде допомога

17 серпня 2023, 05:31
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде перший місяць осені 2023 у представників знака зодіаку Скорпіон.
Гороскоп Скорпіон, Анжела Перл
Що чекає на Скорпіонів у вересні 2023 року: прогноз Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на вересень 2023 для представників знака зодіаку Скорпіон.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 4 вересня Венера розвертається в прямий рух в 10 будинку гороскопу. Ця планета відповідає за любов, гроші та красу, а знаходиться вона в секторі кар'єри, роботи і фінансів.

"Можливо поки Венера була ретроградною, у вас щось не складалося з клієнтами, доплатами, отриманням грошей. Може бізнес не приносив стільки грошей, скільки вам хотілося або ви не просувалися справи в потрібному напрямку, або вам доводилося доводити свою репутацію. Після 4 вересня ситуація налагодиться. Чекайте на хороші новини", - сказала фахівець.

Крім того, 4 вересня Юпітер розвертається в ретроградний рух до 31 грудня в секторі стосунків, шлюбу, партнерів та угод.

"Юпітер може давати другий шанс, якщо ви його упустили минулого разу, оскільки це планета подарунків, удачі та везіння. Юпітер буде вам щось або показувати, або відкривати двері можливостей, або приносити когось з минулого, тих людей, які можуть вам у чомусь допомогти. Можливо ви переглянете своє рішення з приводу шлюбу або розлучення. Може, ви хотіли розлучатися, а зараз передумаєте. Або людина, яку ви давно знали або раніше з нею зустрічалися, раптом з'явиться і зробить вам пропозицію", - свідчить гороскоп на вересень.

15 вересня - молодик в 11-му будинку гороскопу. Новий Місяць дає нову енергію та нові ідеї. У цьому ж секторі Меркурій розвертається в прямий рух. Скорпіонам вже можна буде купувати техніку, машину, підписувати документи, ухвалювати важливі рішення. Все це вже можна робити після 15-го, а краще після 18-го вересня. Крім того, у Скорпіонів може відбутися зустріч з людиною, яка стане другом.

"З 24 вересня ви будете витрачати багато енергії на завершення якоїсь справи, на розкриття таємниць. Можливо відбудуться зустрічі, які ви не хочете афішувати. Також Скорпіони зможуть звільнитися від усього непотрібного - і від речей, і від людей", - сказала Анжела Перл.

29 вересня - повня в шостому будинку гороскопу. Це сектор роботи і щоденної рутини. Повний Місяць висвітить якісь проблеми зі здоров'ям, ви захочете поміняти харчування або режим. Якщо ви працюєте в колективі, то можливо отримаєте новину, пов'язану з роботою.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Скорпіон на вересень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти