StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на вересень 2023 для Терезів: коли почнеться прибутковий період

16 серпня 2023, 05:31
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде перший місяць осені 2023 у представників знака зодіаку Терези.
Гороскоп для Терезів, Анжела Перл
Що чекає на Терезів у вересні 2023 року: прогноз Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на вересень 2023 для представників знака зодіаку Терези.

Як розповіла астролог на своєму YouTube-каналі, 4 вересня Венера розвертається в прямий рух. Це означає, що з'явиться шанс на примирення з тими людьми, з якими ви були в сварці. Закінчаться неприємності й конфлікти.

"Якщо ви очікували якісь гроші або затримувалася виплата, або йшли кудись ваші гроші, були великі витрати, то з 4 вересня цей період витрат закінчиться і почнеться період прибутку, особливо за виконану роботу. Також Терезам можуть повернути борги", - сказала Перл.

До слова, прибуток може бути не лише матеріальним. Можливо ви отримаєте якісь знання, які виявляться корисними, або ви станете частиною якогось концерну, організації, почнете працювати в партнерстві, і це змінить доходи в кращу сторону.

4 вересня Юпітер розвертається в ретроградний рух у секторі фінансів до 31 грудня.

"Восьмий будинок гороскопу - це чужі гроші, кредити, гроші банків. Можливо ви будете переглядати свої кредити, міняти кредитні карти, рефінансувати борги банку. Не виключено оформлення спадщини. Також це гроші партнерів, чоловіка або дружини, загальний сімейний бюджет. Наприклад, чоловік буде міняти роботу або чоловік чекатиме на прибуток. Гроші прийдуть до кінця року. Або ви будете працювати над проектом і прибуток отримаєте, коли він закінчиться", - свідчить гороскоп на вересень.

Астролог додала, що коли Юпітер розвертається, він дає другий шанс. Якщо ви не скористалися можливістю (наприклад, вам пропонували співпрацю чи інвестиції), то у вересні буде ще одна можливість.

15 вересня - молодик в 12 будинку гороскопу. Це сектор звільнення від усього непотрібного. Новий Місяць дасть Терезам енергію очиститися від усього, що заважає. Це може бути і звільнення з роботи, і зміна кола спілкування. Деякі Терези проходитимуть медичне обстеження. Також 12-й будинок гороскопу може говорити про ізоляцію або еміграцію.

15 вересня Меркурій розвертається в прямий рух. На представників цього знака зодіаку чекають зустрічі, знайомства, спілкування, телефонні розмови, листи. Відкриється таємниця або раніше невідома вам інформація.

З 24 вересня Терези опиняться в центрі уваги. Терези стануть "магнітом", який залучатиме до себе людей. З'явиться більше сміливості та впевненості у собі.

Повня 29 вересня висвітлить щось у вашому оточенні, ви отримаєте інформацію про інших людей. Чекайте на новину від чоловіка або дружини, яка відіб'ється і на вас. Можливо відбудеться романтичне знайомство, важлива людина увійде в життя Терезів.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Терези на вересень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти