StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на грудень-2020: Скорпіон буде топ-лузером, а на Терези чекає супер-місяць

30 листопада 2020, 06:03оновлено 9 серпня 2023, 14:53
Астрологічний прогноз на останній місяць року дуже засмутить чотири знаки зодіаку.
гороскоп
Гороскоп на грудень-2020 потішить Водолія і засмутить Скорпіона й Діву

Грудень не дасть нудьгувати нікому зі знаків Зодіаку, оскільки обіцяє бути не менш насиченим, ніж увесь непростий 2020 рік. Перш за все, "робитиме погоду" цього місяця коридор затемнень – період між місячним затемненням 30 листопада і сонячним затемненням 14 грудня. Відповідно, перші два тижні місяця ознаменуються різного роду неприємностями і напруженими ситуаціями, а тому в ці дні слід відмовитися від будь-яких важливих справ. Особливо складними обіцяють бути 11-17 грудня.

Іншою важливою астрологічною подією, яка багато що визначить не тільки в грудні, але й у найближчі 20 років, стане поєднання великих планет сонячної системи – Сатурна і Юпітера, що ознаменує початок Епохи Водолія.

Крім того, Марс і Меркурій вийдуть із ретроградності, в якій перебували в жовтні-листопаді, і поступово почнуть розганятися. Це означає, що стартує сприятливий період для нових починань і активних дій.

відео дня
Влад Росс
Влад Росс / Главред

Щасливчики грудня-2020:

Водолій. Оскільки дві найпотужніші і найбільші планети Сонячної системи – Сатурн і Юпітер – входять у знак Водолія, саме цьому знаку Зодіаку буде невимовно фартити у грудні, особливо ближче до кінця місяця. Успіх у кар'єрі, реалізація планів і нових проектів, отримання значних регалій і широких можливостей – все це буде у Водолія неодмінно. Головне для Водолія – не сидіти на місці, а постійно перебувати в русі: встановлювати нові зв'язки і контакти, заводити дружбу з колективами, створювати асоціації, як можна більше їздити, десь бувати. Сприятливими для Водолія будуть зустрічі з іноземцями і далекі поїздки. У грудні у Водолія може відбутися закладка важливих подій у житті на наступні 20 років, і він може повністю змінити своє життя. Якщо Водолію потрібно з кимось остаточно розірвати зв'язки, то це потрібно зробити в грудні; якщо важливо встановити новий контакт, то саме в цьому місяці варто докласти зусиль і домогтися цього. Водолій у грудні відкриє для себе найширші горизонти. Сприятлива ситуація складеться для нього і в коханні: перший місяць зими стане чудовим часом, щоб зізнатися в коханні або зробити пропозицію руки і серця.

читайте такожГоловні явища та "білі дні": детальний місячний календар на грудень 2020Терези. Супер-місяць чекає на представників знаку Терези. У Терезів складеться особливо сприятлива ситуація в сфері кохання і відносин. У грудні Терезам варто вагітніти, народжувати дітей і зізнаватися в коханні. Їх чекають дуже плідні закордонні поїздки, подорожі, а також навчання. У них будуть відмінні можливості вивчити нову культуру. Також Терезам буде щастити в усьому, що стосується естетики і мистецтва. Терезам у грудні варто відправитися на шопінг і зробити великі покупки. Цьому знаку Зодіаку також буде фартити при укладанні договорів і контрактів, а також під час отримання кредитів.

Козеріг. У грудні буде щасливий і Козеріг, особливо – у справах, пов'язаних із нерухомістю і новими проектами. Перед Козерогом відкриються нові можливості, в тому числі фінансові, для реалізації його задумів. Тому Козероги сміливо можуть братися за нову справу і створювати новий бізнес у другій половині місяця. Козерогу підуть на користь подорожі, особливо в гори, де він може знайти сюрприз. У грудні він може закохатися. На Козерога чекає вкрай позитивний місяць, коли він зможе стабілізувати своє фінансове становище і поліпшити здоров'я. Якщо Козерогу необхідна операція, то в грудні після затемнення, особливо в 20-х числах, її слід зробити.

Стрілець. На Стрільця в грудні чекає дуже сприятливий період з вдалими угодами і капіталовкладеннями, які будуть пов'язані з нерухомістю або грошима інших людей. Стрілець зможе залучити інвестиції. Це відмінний час для представників цього знака, щоб побувати на батьківщині, зустрітися з рідними і близькими. Стрілець у грудні може знайти свій дім, придбати великі хороми – будинок або квартиру, причому несподівано і за дуже вигідною ціною.

Невдахи грудня-2020:

Скорпіон. Скорпіон – найбільший невдаха в цьому місяці. Йому слід остерігатися ДТП і нещасних випадків, а поблизу затемнення він може потрапити в аварію. Скорпіону загрожують проблеми зі здоров'ям. До речі, саме серед представників цього знаку в грудні може бути найбільше випадків зараження коронавірусом, тому Скорпіонам слід максимально обмежити свої контакти із зовнішнім світом. У грудні в Скорпіона на роботі може трапитися буча, тому йому краще не спізнюватися, чітко розподіляти і виконувати завдання, поставлені керівнитством, інакше його можуть звільнити. Останній місяць року буде для Скорпіона дуже складним і руйнівним – психологічно, емоційно, а також еротично. В цей час великий ризик посваритися зі своєю другою половиною.

читайте такожНазваний Найбільший невдаха грудня за знаком ЗодіакуДіва. На Діву також чекає несприятливий період, коли її будуть підставляти, "кидати", зраджувати. Неперевірена інформація може призводити до серйозних криз у житті Діви. Для представників цього знаку актуальна та ж небезпека, що і для Скорпіона – загриміти в лікарню. Зокрема, можливі переломи та інші неприємності поблизу затемнення. Непросто Діві буде і вдома: погіршаться відносини з батьками, трапиться сварка з сім'єю. Діві потрібно бути максимально обережною з колегами по роботі, оскільки можливі неприємності, пов'язані з плітками і чутками, в результаті чого Діву зроблять крайньою.

Овен. Вкрай несприятливий період чекає на Овна. В грудні його можуть звільнити із займаної посади, виникнуть серйозні перешкоди для реалізації кар'єрних амбіцій, а також можливі складні ситуації з керівництвом або владою, аж до судових розглядів. У Овна в цьому місяці можливі непередбачені обставини і складності, пов'язані з далекими поїздками і подорожами, наприклад, в останній момент можуть скасувати їхній рейс. Взагалі, Овну краще залишатися вдома, особливих планів, проектів і вояжів на грудень не планувати. Йому необхідно бути більш уважним до своїх дітей, інакше відносини серйозно зіпсуються.

Лев. Для Лева грудень стане критичним періодом, коли він ризикує зруйнувати відносини з чоловіком або дружиною. Можливі судові розгляди, втрата фінансів, кризові ситуації в бізнесі. Лев ризикує посваритися з усіма і залишитися сам по собі, тому йому в грудні варто поменше проявляти егоїзм і намагатися завжди знаходити точки дотику з іншими людьми. В іншому випадку Леву не уникнути складнощів з авторитетними фігурами, з людьми, що займають впливове становище (з начальством, чиновниками). Також на Лева в останній місяць року може наїхати податкова служба та інші перевіряючі органи.

Нейтральним грудень-2020 буде для наступних знаків:

читайте такожЧим страшний в гніві кожен знак ЗодіакуТелець. У Тельця в другій половині грудня дуже хороший період, зокрема, йому буде щастити в справах, пов'язаних з нерухомістю. У ці дні Телець може закласти міцні основи свого фінансового майбутнього, а також сімейного клану і сімейних відносин. Вдалим для Тельця виявиться придбання в цей період земельних ділянок, будинків і квартир. Однак в першій половині грудня Тельцю слід бути обережним, приймаючи рішення щодо фінансів, заробітку. Він ризикує наштовхнутися на партнерів або лжепартнерів, які будуть створювати великі перешкоди для нього, в результаті, домогтися успіху йому буде вельми складно. Телець ризикує зганьбитися і потрапити у вкрай неприємну ситуацію, простіше кажучи, його можуть серйозно "кинути".

Близнюки. На початку місяця на Близнюків чекають хороші поїздки і подорожі в далекі краї. Все буде йти, як по маслу. Відмінний час для Близнюків, щоб почати вивчення іноземних мов. Комерційні ситуації будуть складатися досить вдало. Але ось наприкінці місяця на Близнюків можуть чекати нещасні випадки, ДТП, госпіталізація. Особливо уважними і обережними їм слід бути в 20-х числах, а також встигнути зробити всі важливі справи в перші дві декади грудня.

Рак. На Рака в грудні чекає двоїстий період. З одного боку, у нього можливі складнощі вдома, в сім'ї, не виключені сварки і кризові ситуації з сусідами. З іншого боку, у другій половині місяця у Рака налагодиться бізнес, вони отримають нові фінансові потоки і можливості. У цей період Раку слід планувати своє майбутнє. Також у другій половині грудня Рак може зустріти свою єдину й неповторну або принца на білому коні.

читайте такожУ грудні може зникнути людство: астролог назвав небезпечну датуРиби. Грудень для Риб буде нестабільним місяцем. Рибам буде фартити в дорозі й подорожах, в контактах і зв'язках. Рибам у першій половині місяця слід почати академічну освіту, змінити місце роботи, спробувати себе в новому виді діяльності, відкрити нові горизонти. Однак у другій половині місяця на Риб чекають необдумані витрати і невдалі покупки. Краще їм в цей час нічого не купувати, намагаючись придбати все важливе до 20 грудня. Інакше далі не минути серйозних збитків, а в підсумку Риби серйозно пошкодують про свої угоди або витрати.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти