StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на серпень 2024 для Терезів: доленосна зустріч і важливе рішення

1 серпня 2024, 00:29
1102
Серпень - вдалий час для завершення старих справ і повернення до незавершених проєктів.
Гороскоп, Анжела Перл
Терези - Гороскоп на серпень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на серпень 2024 року для Терезів.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, до кінця березня 2025 року в знаку Терезів перебуватиме Чорний Місяць. Він увійшов у цей знак 29 червня 2024 року і залишиться там упродовж майже дев'яти місяців. Це відкриває можливості для нових знайомств і змін в особистому житті.

За словами астролога, Чорний Місяць може посилювати негативні реакції на події, що призводить до більшої чутливості та критики з боку оточення.

Чорний Місяць діє як магніт, привертаючи увагу. Цей ефект може бути корисним для людей, які працюють у творчих сферах або прагнуть популярності.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Перл додала, що Чорний Місяць може зробити людину привабливішою, але важливо бути обережною у виборі партнерів, оскільки він може привертати увагу без розбору.

Найважливіша подія серпня - ретроградний Меркурій із 5 до 28 серпня 2024 року. У цей період не варто купувати значні покупки, оскільки можуть виникнути проблеми з якістю або поверненням. Уникайте підписання важливих документів, оскільки існує ризик непорозумінь. Також відмовтеся від планування нових починань до закінчення ретроградного періоду.

Проте цей час може бути корисним для завершення старих справ і повернення до незавершених проєктів. Також можливе відновлення старих стосунків або контактів.

Молодик 4 серпня може принести Терезам нові знайомства і можливості для спілкування з однодумцями. Можливо, вас запросять на вечірки або заходи, що відкриє двері для нових дружніх зв'язків.

Повня 19 серпня висвітлить романтичні стосунки і може призвести до важливих рішень в особистому житті. Можливі зустрічі та побачення, які можуть змінити ваше життя.

Вхід Венери в знак Терезів 30 серпня принесе Терезам гармонію та привабливість, що зробить вас помітнішими для оточення. Це гарний час для турботи про себе і поліпшення зовнішнього вигляду.

І молодик, і повня можуть стати поворотними моментами в житті Терезів, відкриваючи нові горизонти і можливості для особистого зростання і розвитку.

Докладний гороскоп для Терезів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти