StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на 8 березня для всіх: прибуткові авантюри й збиткові вкладення

8 березня 2021, 08:53оновлено 15 березня 2021, 07:38
Повітряному знаку Зодіаку у святковий день не протипоказані грошові пригоди.
В астропрогнозі йдеться, що Рибам краще не вкладати у щось гроші
Рибам краще не вкладати у щось гроші, йдеться в астропрогнозі / УНІАН

У Міжнародний жіночий день – у понеділок, 8 березня, двом водним знакам Зодіаку – Скорпіон та Риби, порадили відмовитися від капіталовкладень.

Скорпіонів гороскоп на 8 березня 2021 року попередив, що вкладення можуть відлунитися серйозними збитками, повідомляє supercook.ru.

За його даними, протилежна ситуація може скластися у житті Водоліїв – завдяки авантюрам вони можуть отримати хороший дохід.

Що прогнозується представникам вогняної стихії на святковий день

  • Гороскоп на 8 березня 2021 року Стрілець

Потрібно берегти здоров'я та стежити за словами. Є загроза отруєнь і травм. Через необережне слово можна знайти проблеми. З дрібної сварки може вийти неабиякий конфлікт.

  • Гороскоп на сьогодні Овен

Дозвольте розкритися людям, які вас оточують. "Вимкніть" агресію й перестаньте прагнути до домінування. Відмовтеся від сварок, не можна відмовляти, якщо вас про щось попросять. Заборонені сльози.

  • Гороскоп на 8 березня 2021 Лев

Якщо у вас є честолюбні цілі чи плани – можете до них йти, вам світить допомога зірок. Можете впустити у своє життя нову людину. День підходить для спілкування.читайте такожГороскоп на 15 березня для всіх: низка удач, цькування і погана новина

Що прогнозується представникам повітряної стихії на святковий день

  • Гороскоп на 8 березня 2021 року – Водолій

Ви можете стати чарівнішими. Можете братися за справи, які пов'язані з ризиком. Завдяки авантюрам можна поповнити гаманець. Можна присвятити час реалізації своїх здібностей.

  • Гороскоп на сьогодні Близнюки

Ви можете захотіти розфарбувати життя яскравими барвами, проте варто пам'ятати, що випадкові зв'язки можуть негативно відлунитися. Є шанс стати морально чистішими й отримати потаємні знання.

  • Гороскоп на 8 березня 2021 Терези

Якщо хочете стати бадьорішими й оптимістичнішими – вируште кудись чи зустріньтеся з цікавими особистостями. Вам підуть на користь свіжі емоції. Можливо, в особистому житті доведеться зробити непростий вибір.

Що прогнозується представникам земної стихії на святковий день

  • Гороскоп на 8 березня 2021 року Діва

Ризиковані справи поки не для вас. Краще не знайомитися з випадковими людьми. Не варто захоплюватися пропозиціями, які здаються привабливими. Через несподівану новину можуть змінитися плани.

  • Гороскоп на сьогодні Телець

Не можна багато пити спиртного й проявляти агресію. Варто вибудувати плани на день. Відмовтеся від рубання дерев, не переставляйте меблі й не рвіть квіти.

  • Гороскоп на 8 березня 2021 Козеріг

Через несподівану новину можуть зруйнуватися плани. Не варто впускати у життя випадкових людей, пускатися в авантюри й захоплюватися пропозиціями, які здаються привабливими.

Що прогнозується представникам водної стихії на святковий день

  • Гороскоп на 8 березня 2021 року Риби

Час почати тренувати тіло. Якщо не хочете проблем – нікуди не вкладайте гроші. Потрібно у всьому знати міру. Якщо щось робите – "включайте" швидкість, але не забувайте про якість.

  • Гороскоп на сьогодні Рак

Можна розчаруватися у коханні. Не розкидайтеся грошима, час економити, оскільки найближчим часом гаманець може не поповнитися. Розберіться з хвостами. Можна зайнятися плануванням.

  • Гороскоп на 8 березня 2021 Скорпіон

Краще не вкладати у щось гроші, є ризик зазнати серйозних збитків. Вранці можуть "атакувати" невеликі турботи. У любовних стосунках можливі проблеми через холодність.

Прогноз на святковий день від експерта для представників усіх стихій

Експерт порадила у свято зануритися у творчість
У свято можна поринути у творчість, спрогнозувала Юлія Погорельченко / instagram.com/vash_astrolog_j

Астролог Юлія Погорельченко повідомила Главреду, що у понеділок корисно сконцентрувати увагу на духовній сфері.

Експерт порадила зануритися у щось прекрасне, наприклад, у творчість. За її словами, цей день можна присвятити перегляду фільмів.

"...Виспіться та відпочиньте. Ризик загострення хронічних захворювань", – поділилася Погорельченко.читайте такожГороскоп на 16 березня для всіх: низка небезпек, ризикові покупки і нові захоплення

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти