StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Найгірший період у житті: докладний гороскоп для Лева на квітень-2021

28 березня 2021, 21:40
Леву у квітні доведеться несолодко – спроби змінити ситуацію на краще ні до чого не призведуть.
гороскоп
За словами астролога, Льву слід остерігатися в квітні колег і партнерів по бізнесу

Квітень точно не назвеш вдалим місяців для Лева. На нього чекає кілька пригод, які стануть важливими віхами на життєвому шляху.

При цьому найбільше несподіваних і неприємних ситуацій на Лева чекає в сфері любові, романтичних почуттів та інтимних відносин. Тому Льву важливо не нехтувати областю особистих відносин, інакше Квітень може перетворитися в самий неприємний період, який коли-небудь траплявся в його житті. Льву багато доведеться пережити.

У квітні Леву не рекомендується зациклюватися на роботі й справах. Йому слід приділити час романтиці, наприклад, вирушити на море.

читайте такожНевдаха Місяця: докладний гороскоп для Овна на квітень 2021У кар'єрі Лева в квітні не відбудеться нічого такого, що було б здатне підвищити його самооцінку. Голови Львів-начальників цього місяця можуть "полетіти", тому слід бути вкрай обережними і розсудливими, щоб ніде не проколотися (у жодних корупційних операціях цього місяця йому однозначно краще не брати участь).

Молоді Леви можуть розраховувати на те, що саме в квітні 2021 року вони зустрінуть свою другу половинку. Більше того, натхнені глибоким почуттям, представники цього знаку Зодіакуу цей період можуть звернути гори, причому в будь-якій справі, за яку б вони не взялися.

При підказці астролога молоді Леви можуть саме цього місяця вийти на правильну дорогу життя, яка приведе їх до досягнення цілей. Квітень – хороший місяць для визначення подальшої професії і призначення.

читайте такожМісяць на високих швидкостях: гороскоп для Близнюків на квітень 2021Цей місяць сприятливий для того, щоб прийняти запрошення взяти участь у важливих заходах, особливо це стосується шоу-бізнесу, розважальної сфери та реклами.

У більш старших Левів в особистому плані в квітні все буде куди складніше, ніж у молодих. Особисті відносини і близькість можуть затьмарюватися зовнішніми обставинами: проблеми в справах, складні ситуації з боргами, труднощі з фінансами.

У квітні Лев може спробувати зайняти лідирські позиції, проте тим самим він несподівано може зруйнувати все, що є. Небезпека може походити від колег і партнерів по бізнесу. Через постійний тиск ззовні може посилитися особиста криза або депресія.

Гроші будуть спливати з рук представників цього знаку, і гостро відчуватиметься брак фінансів. Можливі "наїзди" колекторів. Невгамовний Лев здійснюватиме все нові і нові спроби переломити ситуацію, проте домогтися бажаного результату він навряд чи зможе.

Чи варто Левам взагалі у цей період відчайдушно боротися з долею – сказати складно. Індивідуальний гороскоп підкаже, що робити особисто вам.

У будь-якому випадку, квітень для Лева буде складним періодом.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти