StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

4 знаки зодіаку, яким в травні гроші будуть сипатися прямо в руки: щасливчики місяця

7 травня 2023, 15:38оновлено 8 травня 2023, 15:50
Астролог Влад Росс назвав 4 знака зодіаку, яких огорне удача в травні цього року.
Знаки зодіаку, багатство
Щасливі знаки зодіаку в травні 2023 / pixabay.com

Астролог Влад Росс розповів, кому варто чекати великого успіху в травні. В інтерв'ю Главреду Росс назвав 4 знаки зодіаку, які будуть щасливчиками місяця.

"Травень-2023 стане відмінним періодом для Скорпіона. Напружена обстановка початку місяця закличе Скорпіона до порядку і зібраності. Якщо вже визначена мета на найближчий час, то діяти потрібно саме в цьому напрямку, не відволікаючись і не розмінюючись на дрібниці. Адже в разі зупинки виникне небезпека втратити завойовані позиції", - говорить Росс.

Підвищення зарплати

Скорпіону в травні не слід розраховувати на підтримку з боку, йому це не потрібно. Досягти мети він зможе виключно власними силами. Не варто покладатися на волю випадку, потрібно постаратися виключити можливі сюрпризи заздалегідь.

"Якщо начальство спробує нав'язати Скорпіону в травні рутинну роботу, що не відповідає його кваліфікації, потрібно сміливо відстоювати свої позиції. Також можна вимагати підвищення заробітної плати. Скорпіону в цьому місяці належить роздати борги і виконати дані раніше обіцянки – це буде пов'язано з місячним затемненням якраз в цьому знаку зодіаку. Все це потрібно зробити, щоб такі "хвости" не обмежували свободу дій Скорпіона", - говорить Росс.

Останній місяць весни для Скорпіона буде вельми активним. Головне - направляти енергію в мирне русло. Саме в травні представникам цього знака не можна забувати про інтереси оточуючих. Якщо ці інтереси будуть враховані, то для Скорпіона складуться дуже сприятливі ситуації в діловому партнерстві. В іншому випадку можливі конфлікти.

У фінансовому плані причин для занепокоєння в травні у Скорпіона не буде. Можна навіть дозволити собі відкласти гроші на непередбачені витрати.

У третій декаді травня Скорпіон зможе розслабитися і відпочити від пережитих хвилювань, особливо хвилювань першої декади.

"Травень-2023 може принести Скорпіону радикальні зміни на любовному фронті. У самотніх представників знака з'явиться відмінна можливість знайти супутника або супутницю життя. Кінець весни обіцяє захоплюючі романтичні поїздки і побачення", - додав астролог.

Позитивний травень

"Травень 2023 року для Стрільця буде дуже позитивним періодом. Стрілець повністю готовий до будь-яких випробувань, і ймовірність його успіху дуже велика. Рятувальним кругом стане кохана людина, з яким в травні буде проведено багато часу. А ось у відносинах з друзями можливі випробування, і велика ймовірність розриву навіть найміцніших відносин. У Стрільців, які ще не знайшли свою другу половину, відносини з кимось із друзів можуть перерости в більш близькі та інтимні",-додав Росс.

Справи на роботі в травні 2023-го складуться у Стрільця прекрасно. Хвилювання і погані чутки залишать лише неприємний осад, не завдаючи шкоди. Можливо, доведеться розпрощатися зі старим місцем роботи, оскільки з'явиться неймовірно цікаві новий контракт – Стрільцеві можуть запропонувати те, чого ще ніколи в житті не пропонували.

"Найбільш ефективний Стрілець буде в колективі. Спокій йому буде тільки снитися в плані кар'єри. У травні потрібно буде постаратися утримати соціальні позиції, не нав'язуючи свою думку іншим. Слід бути виборчим у контактах. Запорукою успіху і прибутку стануть надійні і перевірені ділові партнери. Амбіції Стрільця будуть великі, і він зможе досягти великого успіху. Якщо вдасться подолати комплекси, то Стрілець доб'ється багато чого. Особливо вдалою буде робота за контрактом і робота з людьми", - додав астролог Главреду.

Середина травня - прекрасний час для сімейного заняття улюбленими видами спорту.

"У травні у Стрільця можливі несподівані емоційні зриви, які згодом можуть позначитися на стані здоров'я. Потрібно відкласти суєту і уникати великих скупчень людей, оскільки Стрілець може потрапити під негативний вплив енергії натовпу, в тисняву або стати жертвою теракту", - зазначив він.

Неймовірно вдалий період

"Травень-2023 для Козерога стане неймовірно вдалим періодом, це головний щасливчик місяця. Якщо Козерога не осяє натхнення, щоб створити шедевр на роботі, то вдома точно вийде відзначитися оптимізмом і якісної переробкою. Місяць буде дуже позитивним, з двома плюсами. У травні Козеріг відчує себе головнокомандувачем і зуміє згуртувати інших заради реалізації своєї ідеї", - говорить Росс.

У травні можуть реалізуватися всі заповітні плани Козерога, на що він вже перестав сподіватися. Раптом з'являться потрібні люди, складуться належним чином обставини – і все піде, як по маслу.

"У другій половині травня у Козерога з'явиться можливість вирішити старі питання, повернути щось на круги своя, а пов'язані ці події, швидше за все, будуть з діловою сферою, роботою і кар'єрою. Козеріг буде прекрасно відчувати такт часу, тому зможе розібратися у всіх тонкощах і складнощах", - зазначив він.

При цьому, друга половина місяця – не надто сприятливий час для далеких поїздок, а особливо авіаперельотів. 17-23 Травня, поки Меркурій буде статичний, Козерогу краще взагалі не літати літаками.

"На роботі у Козерога все буде добре в травні 2023-го. Можливі глобальні зміни. Положення сонця і Сатурна буде налаштовувати представників знака на творче і професійне розкриття. Фінансові питання в травні доведеться вирішувати належним чином, адже в другій половині місяця Меркурій буде робити сприятливі аспекти до знаку Козерога і допоможе наповнити гаманець. Так що Козерога чекає велика фінансова удача", - сказав астролог.

Також Місяць вдалий для покупки коштовностей: золота, діамантів, срібла та інших прикрас. Козеріг повинен робити подарунки своїм близьким.

Чекати приємні події

"Риб у травні 2023 року чекає дуже позитивний період. Місяць порадує представників знака хорошим настроєм і приємними подіями. Все складеться ще вдаліше, якщо починання риб будуть ретельно продумані, будуть серйозними і побудованими на творчій основі. Цілком ймовірно, що Рибам напередодні літа захочеться змінити обстановку, атмосферу. Авантюри і пригоди – найкраща програма для Риб, головне – знайти підходящу компанію, і тоді каскад яскравих вражень буде просто забезпечений. Риби сміливо можуть вирушати в нетрі Амазонки, Таїланд, на Балі – будь-яка екзотика забезпечить представникам знака відмінне проведення часу", - зазначає Росс.

Зірки рекомендують Рибам прислухатися в травні – 2023 до думки оточуючих, не поспішати відповідати відмовою на їхні прохання і пропозиції - вони будуть бачити те, чого риби не помічають. Остання декада травня буде досить напруженою для риб, в першу чергу, в психологічному плані. Представникам знака належить виконати обіцянки, які зажадають сил і напруги з їх боку.

"Поки що Рибам у фінансовому плані варто розраховувати на свої старі справи і проекти, тобто пожинати плоди, не роблячи нічого нового. Рибам не потрібно боятися брати на себе додаткові зобов'язання на роботі – це буде оцінено по достоїнству. Можливо, в травні доведеться повернутися до вирішення старих питань, які відкладалися в довгий ящик", - додав Росс.

У фінансовому плані друга половина місяця буде цілком вражаючою і сприятливою, комерційні питання в цей час будуть вдало вирішитися. Портмоне і кредитна карта риб в цей час точно поповняться.

Важливі покупки для будинку краще здійснювати в третій декаді, особливо після 25 травня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео гороскоп для кожного знака зодіаку на травень.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти